Kolumbán Tünde/sonline.hu | 2022.06.12. 08:00
Ez a balatoni hajózás saját dala – a New Level Empire jegyzi
A balatoni hajózás idén tengernyi programot kínál, erről is szól a dal.

Saját dalt kapott a balatoni hajózás, a nyári slágert a New Level Empire zenekar jegyzi. A zenét és a hozzá készült klipet a hajózási társaság szezonkezdő sajtóeseményén mutatták be a Balaton közepén.

A New Level Empire slágerével nyitották meg a balatoni hajózási szezont

Áthajózhatnánk, ez a címe a vadonatúj Bahart dalnak, ami a New Level Empire énekes-dalszerzője szerint olyan könnyedén készült, hogy szinte kihajózott a zenekarból. A klip forgatása ennél felkavaróbb élmény volt, hiszen ahogy a Balatoni Hajózási Zrt. pénteki nyári szezonkezdő rendezvényén Ujvári Zoltán elmesélte, egy kompon forgatni örök élmény volt a csapat számára.

– Ahogy a régi mondás tartja, minden zenész álma, hogy kompon…áljon. Nekünk sikerült, mostantól csak így csináljuk. Aki szeretné kipróbálni a tengeribetegség érzését, annak ajánlom, hogy menjen el egyszer egy kompra videoklipet forgatni a Balaton közepére, két rév közé, amikor 5-7 órán keresztül 360 fokban forog a komp a tengelye körül – emlékezett vissza Ujvári Zoltán Zola.

 

Bulihajók indulnak a Plázsról, kulthajók Keszthelyről

A Bahart a saját dal mellett több újdonsággal vágott neki a már zajló előszezonnak, míg a július 2-án startoló főszezonra még

intenzívebbé válik a hajós élet a Balatonon.

A bővülő menetrendi járatok mellett sétahajókkal, családi programokkal és bulihajókkal várják a közönséget. A Boat Party-kat a Plázs Siófokkal együttműködve indítják, de közös munka zajlik a Balaton kulturális fellegvárának tartott Keszthely városával, ahonnan kulthajók futnak majd ki.

Gasztrokomp is lesz a Balatoni Körrel együttműködve

Kulináris kalandokra hívó Balatoni Körrel közös szervezésben ismét lesz gasztrokomp, ahol a legjobb tóparti éttermek, borászatok, pálinkások kínálata fokozza a hangulatot.

Fotó: Balatoni Hajózási Zrt.

 

A Bahart Regatta idén négy állomásos lesz

A kalandok köréből a sport sem maradhat ki, ebben a szezonban is megtartják a Bahart Regatta nevű, ezúttal négy állomásos vitorlás versenysorozatot. A Bahart új arculatához a minőségi vendéglátás is hozzátartozik, amelynek részeként

a büfékben balatoni borászok borai kapnak helyet ugyancsak balatoni kézműves sörök mellett.

Fotó: BAHART Regatta hivatalos

Fotó: BAHART Regatta hivatalos

 

Rekordgyanúsnak ígérkezik a 2022-es hajózási szezon

A tavalyi csúcs év után a kompok még inkább belehúztak 2022-ben, és az év első 5 hónapjának adatai szerint 2021 hasonló időszakához képest már 35 százalékkal nagyobb forgalmat bonyolítottak, ami 90 ezerrel több utast jelent. Veigl Gábor, a Bahart vezérigazgatójának beszámolója szerint kiemelkedő évre számít a társaság. A várakozásnak a komp teljesítménye mellett alapot ad a személyhajók forgalma is, amelyeken

április óta megduplázódott az utasszám.

 

Hétvégén a Balaton vizén dübörög a Plázs, és érkezik Demjén is

 

Kékszalag: így segítik egymást verseny közben a vitorlások – díjazzák őket

 

Zola, a New Level Empire énekese ezt csinálja idén a Balatonnál

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: MOL Nagyon Balaton hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva