likeBalaton.hu | 2022.06.23. 08:00
A Plázson tartják a Balaton Pikniket
Különleges programmal vár 2022 szeptemberében is a Balaton Piknik: Gus Gus, Polo & Pan, Vintage Culture, John Summit, Sonny Fodera, Acid Arab és még nagyon sokan mások érkeznek a fesztiválszezon zárásaként Siófokra.

A balatonboglári Gömbkilátó, majd a balatonvilágosi Club Aliga után idén is a Balaton játssza a főszerepet a Piknik életében, hiszen egy igazi vízparti minifesztiválként a siófoki Plázs helyszínére költözik a rendezvény. Nem is akármilyen felhozatallal.

Elektronikus zenei kuriózumok

A Balaton Piknik történetében, korábbi zenei felhozatalában sok izgalmas produkciót találunk elsősorban

a lágyabb, érzelmesebb, finomabb elektronikus zenei műfajok, a tech house, minimal, az electro-pop, a deep house és a downtempo világából.

A koncepció továbbra is ezt az irányt követi: nappali Piknik hangulat, lazulás, chill, ami aztán éjszakai partizásba fordul. A meghívott sztárfellépők is ezeknek a stílusoknak a topkategóriás nevei közül kerülnek ki, többek között olyan hazai közönségkedvenc klasszikusok, mint a Gus Gus élő produkcióval, a Polo & Pan, Acid Arab, vagy a Magyarországon első alkalommal fellépő Vintage Culture. A fiatal ausztrál deep house DJ, Sonny Fodera szintén most debütál a hazai partiszíntéren, csakúgy, mint az ifjú chicagoi house DJ, John Summit. És természetesen érkezik a hazai elektronikus zenei szcéna java is: Peter Makto, Metha, Gregory S, Secret Factory, Poli és még nagyon sokan mások.

A 2021-es Balaton Piknik egyik pillanatképe
Fotó: Balaton Piknik – hivatalos

4 színpad

Továbbra is a Nagyszínpadé a főszerep a délutáni óráktól egészen késő estig, 23:00 órától a Nagyszínpad előtti homokos nézőtér 90 fokos fordulattal tánctérré változik, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük az AfterParty-t. A VIP közönség a koncertek után a VIP-Clubban folytathatja a szórakozást, melyhez kényelmes lounge is társul a medence partján. És ha már VIP: 12:00 órától a POOL ACCESS jeggyel egy igazi medencés bulira is várjuk a pihenni-táncolni vágyó közönséget.

A Balaton Piknik eddigi története alapján elmondható, hogy a fesztivál jóval többet kínál, mint egy 48 órán keresztül tartó party. A zenei programkínálat patikamérlegen kimért aránya, amely gondosan egyensúlyoz a melankólikus, “szállós” zenei élmény és a féktelen partizás között alapvetően meghatározza a Piknik hangulatát.

Jógaprogramok is színesítik a Pikniket
Fotó: Plázs Siófok – hivatalos

 

A zenei felhozatalon túl további kiegészítő programok gondoskodnak a klasszikus piknik hangulatról.

A MOL Lounge – Gasztronómiai workshopokban napközben a résztvevők ital klasszikusokat párosíthatnak ínyenc falatokkal,

neves séfek és italos cégek márkanagyköveteinek részvételével. Mindemellett különféle vízi játékok és sportprogramok, sup kölcsönzés valamint napindító és napközbeni jógaórák várják a piknikezőket. A Plázs helyszínét is áthangszerelik a szervezők, különféle dekorációs elemekkel, hogy minél teljesebb legyen a piknikélmény és hangulat.

Nyitókép: Balaton Piknik – hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva