likeBalaton.hu | 2024.03.25. 09:00
Balatoni időjárás a március 25-i héten és a húsvéti ünnepek alatt

Hétfő

Felhőátvonulásokra van kilátás, elszórtan záporokkal. Néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Reggel 3, délután 11 fok valószínű.

Kedd

Gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A délkeleti szél megélénkül. 14-15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A délkeleti szél megélénkül. 14-15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök

Gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. Kissé melegszik a levegő, hajnalban már 6, napközben akár 15 fok is lehet a csúcsérték, azonban elszórtan számítani kell záporokra, zivatarokra is,

Nagypéntek

Ezen a napon keveset látjuk majd a napot, de a hőmérséklet az előző napinál magasabbnak ígérkezik, akár 17 fok is lehet, azonban az felhőzet megvastagszik, amelyből számottevő eső is kialakulhat. Ez a hőérzetet negatívan befolyásolhatja.

Nagyszombat

23 fok körüli csúcsértékeket mérhetünk, a húsvét tehát késő tavaszi, kora nyári időjárást hoz,. Ezen a napon kisebb szélre még számítani kell, de azok erőssége nem lesz számottevő.

Húsvétvasárnap

23 fok körüli csúcsértékeket mérhetünk, a húsvét tehát késő tavaszi, kora nyári időjárást hoz, bátran tervezhetünk szabadtéri programokat az ünnepi hosszú hétvégén.

Húsvéthétfő

Ezen a napon is maradnak a 23, nem ritkán 26 fok körül csúcsértékek, tökéletes időjárás ígérkezik a szabadtéri programokhoz. Az ünnepi hosszú hétvégén hajnalban sem csökken 10 fok alá a hőmérséklet.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva