likeBalaton.hu | 2024.04.22. 09:00
Balatoni időjárás az április 22-i héten

Hétfő

Változóan felhős időre számíthatunk, reggelig a Tiszántúlon lehet eső, majd elszórtan fordulnak elő záporok. Az északkeleti szél egyre inkább megélénkül. 10-16 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd

Dél, délkelet felől fokozatosan beborul az ég, és a délutáni óráktól kezdve egyre többfelé ered el az eső. A keleti, délkeleti szél többfelé megerősödik. 11-19 fok között változik a hőmérséklet.

Szerda

Az erősen felhős, vagy borult égből sokfelé, több hullámban várható eső, zápor, néhol zivatar. Az északnyugatira forduló szél megerősödik. 10-15 fok lesz.

Csütörtök

Napos, gomolyfelhős időre van kilátás, azonban elszórtan mindkét nap előfordulhat zápor. Hidegek lesznek a reggelek, délutánonként 12-16 fok valószínű.

Péntek

Napos, gomolyfelhős időre van kilátás, azonban elszórtan mindkét nap előfordulhat zápor. Hidegek lesznek a reggelek, délutánonként 12-16 fok valószínű.

Szombat

Folytatódik a felmelegedés: hajnalban 5, napközben akár 18 fok is lehet. Záporokra azonban számítani kell és a napot sem látjuk majd túl sokáig, de az időjárás ezen a napon (megfelelő öltözetben) is alkalmas lesz a balatoni kirándulásra, elfoglaltságokra.

Vasárnap

Hajnalban 6, napközben 20 fok körül alakulnak a maximumok. A nap is többször előbújik, de kisebb záporokra továbbra is számítani kell.

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: A Marina kikötő felé vezető, vonyarcvashegyi kerékpárút
Fotó: Szaniszló Hajnalka

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva