likeBalaton.hu | 2022.08.11. 10:00
Balatoni Retro Láz csap le ránk a Plázson
Balatoni Retro Láz a Plázson. Augusztusban is sorjáznak a jobbnál-jobb bulik: ezen a pénteken a Delta koncertezik a Balaton nagyszínpadán, másnap pedig ismét lecsap a Balatoni Retro Láz, de útjára indul szombaton a partyhajó is.

A Balatoni Retro Láz előtt is lesz program. Ha csütörtök, akkor DR BRS és SzerelemCsütörtök: a Music Teraszon a legjobb hiphop, R&B, reggaeton és magyar slágerekkel várnak mindenkit, aki kikapcsolódna a hétköznapok monotonitásából. Pénteken pedig már a Delta koncertje indítja be a mulatást a Plázs nagyszínpadán. A Music Teraszon a habparty hűt és fűt a legjobb dallamokkal, az Arénában Metzker Viktória rendel Lmen Prala társaságában, a Clubban pedig az Octopus zárja a szezont egy őrületes techno bulival.

Hatalmas buli és balatoni retro láz a Plázson augusztusban is.

Hatalmas buli és balatoni retro láz a Plázson
Fotó: Plázs Siófok – hivatalos

Látványos retro show

Szombaton ismét lecsap Siófokon a Balatoni Retro Láz. Forgassuk vissza az időt és tomboljunk újra úgy a 90-es és 2000-es évek legmenőbb zenéire, mintha nem lenne holnap!

A látványos show sztárfellépője a Brooklyn Bounce,

de erre az estére ismét jelen lesznek a korszak legmeghatározóbb hazai sztárjai is, mint a Kozmix, az Ámokfutók, az Animal Cannibals, a Happy Gang, az UFO, a Desperado feat. Réka, Náksi, Erős vs. Spigiboy, Peat Jr. DJ Pégé és DJ André, az est házigazdája.

Teltházas a retro buli
Fotó: Plázs Siófok Official

Az Arénában szombat éjjel a francia Matt Sassari, valamint Daniel Nike és Chrstphr csavarják a potmétereket.

Augusztus 13-án ismét elhagyja a kikötőt a Bahart és a Plázs partyhajója Peter Maktoval a fedélzeten,

és bár a Boat Partyra már minden jegy elkelt, az éjjel nem érhet véget: kikötés után a Plázs Clubban Peter Makto mellé Gregory S és Chriss Ronson csatlakoznak a dj pultba, hogy feledhetetlen éjszakát varázsolhassanak mindenkinek.

Nyitókép: Plázs Siófok Official 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva