likeBalaton.hu | 2021.07.17. 13:51
Baleset miatt késnek a vonatok a dél-balatoni vonalon
FRISSÍTVE Mentőhelikopter vitte kórházba a sérültet, aki expressz vonattal ütközött Siófok közelében. A vasúti közlekedés csak estére áll helyre.

Befejezték a helyszínelést Szabadifürdőnél, a várakozásra kényszerült vonatok jelentős késéssel továbbindulhattak kora délután. A dél-balatoni vonalon a délutáni órákban továbbra is késésekre kell számítani, a menetrend szombat estére állhat helyre, közölte a MÁV.

Két Balaton IC utasainak Fonyód állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk (IC 1863, IC 1864). A Balaton IC (IC1865) másfél órás késése miatt csak Székesfehérvárig közlekedik. A szerelvényforduló miatt a Déli pályaudvarról 14.35-kor Keszthelyre induló Balaton IC (IC1866) csak Székesfehérvártól közlekedik, utasai a 14.30-kor induló Katica InterRégióval (19756) utazhatnak Székesfehérvárig. A Fonyódról 14.36-kor Nyíregyházára induló Aranypart expressz (16706) csak Siófoktól közlekedik. Utasai a Fonyódról menetrend szerint 15.02-kor induló Déli<-Parti sebesvonattal (18403) utazhatnak Siófokig.

Délelőtt Siófokon, a Szabadifürdőnél lévő vasúti átjáróban a Fonyódra tartó Ezüstpart expressz (15607) egy autóval ütközött össze. A baleset idején a fény- és félsorompó jól működött, a gépkocsiban egy súlyos sérült van, a vonaton nem sérült meg senki.

Üvöltöttünk, hogy tolasson hátrébb!Kattints ide és tudj meg mindent a balesetről.

Fotó: Krausz Andrea

Lepsény és Siófok között pótlóbuszok közlekedtek. A vonatok Lepsényből fordultak vissza a főváros felé, és Siófokról indultak Nagykanizsa és Keszthely irányába.

Nyitókép: Krausz Andrea

Forrás: mávcsoport.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva