MW | 2023.09.23. 16:00
Biztonsági őrök támadtak rá egy társaságra Siófokon
A Petőfi sétányon verték meg őket.

A társaság összeszólalkozott az egyik szórakozóhely dolgozóival, emiatt a Petőfi sétány biztonsági őrei bosszút akartak állni rajtuk. Megkeresték és megverték őket.

A három férfiból és két nőből álló társaság tavaly júliusban, egy siófoki bárban összeveszett az ott dolgozókkal, amiből verekedés lett. Ezek után a társaság elment a bárból, de a Petőfi sétányon dolgozó biztonsági őrök megtudták a történteket és bosszút akartak állni.

Amikor a biztonsági őrök utolérték a társaságot káromkodva számon kérték őket, majd le is köpték őket. Ezek után a legidősebb támadó az egyik férfi karját ellökve folyamatosan ütő mozdulatokat tett ökölbe szorított kézzel. Közben a fiatalabb társai meglökték és megütötték a társaság férfi tagjait, akik ettől elestek. A legfiatalabb támadó még akkor is leütötte az egyik férfit hátulról, amikor az megpróbált felállni. A társaság rendőrt hívott, a biztonsági őrök pedig elmenekültek.

A három biztonsági őr ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az ügyészség. Azt javasolják, hogy a legidősebb, büntetett előéletű támadót ítélje a bíróság börtönbüntetésre, a társait pedig felfüggesztett börtönbüntetésre.

 

 

Forrás: origo.hu
Nyitókép: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva