likeBalaton.hu | 2022.07.28. 10:00
Bulikavalkád a Plázson
Horváth Tamás, a Neoton Família és a Hódítás éjszakája érkezik a hétvégén Siófokra.

Buli, buli, buli

Ha változatos koncerteket és bulikat keresünk a Balaton partján, akkor továbbra is a Plázs a legjobb helyszín ehhez, hiszen tengerparti környezetben, egész hétvégén jobbnál-jobb előadók váltják egymást a színpadon, éjjel pedig több party közül is válogathatunk.
Július utolsó hétvégéjén – mások mellett – Horváth Tamás és a Neoton Família koncertezik, a party fronton Metzker Viktória, a Hódítás Éjszakája születésnapi fesztivál és a Plázs állandó bulisorozatai várják a látogatókat július 29. és 31. között.

Plázs hivatalos sajtófotó

Már csütörtöktől indul a hétvége

Csütörtökön Dr. BRS rendel a Plázson a szerelem csütörtökkel, míg pénteken Horváth Tamás és Nótár Mary felelnek a mulatozásért a Balaton Nagyszínpadán, majd Plázs “házibulin” csapathatunk Pixával és Kis Grófóval.
Péntek este 7-től lehet majd gyülekezni a Siófoki hajóállomáson az este várhatóan fél 9-kor kihajózó BAHART X Plázs Boat Party-ra, ahol a fedélzeten Metzker Viktória felel a jó hangulatért. Majd az éjszakában – és immár az Arénában – Metzker Viktória vendége ezúttal a BSW lesz, de lecsapnak az Octopus techno csápjai és lesz Habparty is a Music teraszon. Akik kihajóznak Metzker Vikivel, azoknak szabad a bejárás a késő esti Aréna buliba is.

Fotó: Plázs hivatalos

Fotó: Plázs hivatalos

Holnap hajnalig

Szombaton a Neoton Família érkezik a Balaton buliközpontjába. Az örökérvényű slágerek után holnap hajnalig Dj Dominique keveri a talpalávalót. Július 30-án a Hódítás éjszakája ismét Siófokon: a születésnapi fesztiválon a zöld, sárga és piros karszalagok árulkodnak majd arról, ki az, aki hódítani érkezett. Fellépők terén Bréda Bia, Chrstphr, Daniel, Nike, Elektra, Gabriel Dancer, Janett, Newik, Purebeat, R92, Regan Lili, Rick Sawyer, Szecsei, Stephanie, UBC, Yamina és T. Danny csavarják el a fejeket, több helyszínen is.
A Music Teraszon pedig ezúttal is a Wannabe Beach idézi meg a szivárványszínű 2000-es éveket.

Forrás: Plázs hivatalos sajtófotó

Nyitókép: Plázs, hivatalos sajtófotó

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva