Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.12.10. 16:00
Heti horoszkóp 2023. december 11-17.: Új reményt hoz a Nyilas újhold
Egész héten nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sőt, a szerdai Nyilas újhold a reménysugarat villanthatja fel. Sajnos a hétvége már nem alakul ennyire pozitívan. Készülj lelkileg, szellemileg és fizikailag is a közelgő ünnepekre.

Kos heti horoszkóp

A hét fénypontja kétségtelenül a szerda hajnali Nyilas újhold lesz. Bár ez kicsit képzavar, hiszen újholdkor a Hold elsötétül, alig látszik belőle valamit. A Földről nézve a Nap nem világítja meg. De az elsötétülés után kezd nőni, és egyre fényesebb lesz. Neked ez a fény az alagút végén. Akkor is, ha nem látod sötéten a jelent és a jövőt. Hétvégén a Vízöntő Hold bohém programra csábít. Ne állj ellen!

Bika heti horoszkóp

Te maradj a jelenben! Akkor is, ha a többiek folyton a jövő hétvégi ünnepekről beszélnek! Óriási hibát lehet elkövetni, ha valaki elkalandozik, épp emiatt lehetnek kisebb-nagyobb koccanások az utakon, hibák a munkában. Téged nem fenyeget ilyesmi, mert józan ember vagy, ráadásul csütörtökön és pénteken szerencsés konstellációk védenek. A hétvégéd nem látszik ilyen szerencsésnek…

Ikrek heti horoszkóp

Kapkodni fogod a fejed ezen a héten. Rengeteg emberrel lesz dolgod, mindegyik fajsúlyos, komoly hatással lesz rád. Érdemes tanulni tőlük, de senkit sem kell utánoznod. Nem biztos, hogy jó példát mutatnak, de lehetséges, hogy a hibáikból tanulhatsz. Különösen szerdán, újhold napján. A hétvégéd vidámnak és eseménydúsnak ígérkezik. Tuti, hogy nem fogsz unatkozni…

Rák heti horoszkóp

Azt hiszed, mások sokkal előrébb tartanak és/vagy flottul intéznek mindenfélét? A hét során többször lesz olyan konstelláció az égen, amikor kicsinek és bénának érzed magad, amikor valaki a sikeréről mesél. Semmiképp se csinálj ilyet, mert lehúzó örvénybe kerülsz, amitől szabályosan lebénulhatsz. Hétvégére írj listát a teendőkről, és sorban, következetesen haladj! Vasárnap gyújtsd meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún!

Oroszlán heti horoszkóp

A józanság és a pezsgés egyszerre jellemez téged ezen a héten. Ez a lehető legjobbkor jön, mert még a munkádra kell koncentrálnod, miközben gondolatban már a jövő hétvégi karácsonynál jársz. A szerda hajnali újhold új lelkesedést és gyermeki gondtalanságot ad neked, amelynek köszönhetően a hétvégéd is felhőtlennek ígérkezik. Akkor is, ha kisebb szerelmi perlekedés adódhat.

Szűz heti horoszkóp

A te hetedet nem a szerda hajnali újhold aranyozza be, hanem a csütörtöki és pénteki szuper fényszögek. Az összes próbálkozás ellenére ügyesen megoldasz mindent. Olyan leszel, mint egy gátfutó, aki az összes akadályt átugorja, és fáradhatatlanul halad tovább. A többiek csak ámulnak a teljesítményeden. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Lazíts, töltődj, nehogy lerobbanj karácsony előtt!

Mérleg heti horoszkóp

Közeledik az év vége, és te akarva, akaratlanul elkezdesz számolni: sorba veszed, kikkel szakadt meg a kapcsolatod az év során. Pedig nem erre kellene koncentrálnod, hanem azokra, akik veled maradtak. A szerdai újhold új embereket hozhat, ha képes vagy nyitni. Ők azok, akik olyan új infókat hoznak, amelyek később hasznosak lesznek számodra. A hétvégéd élénknek ígérkezik.

Skorpió heti horoszkóp

Még mindig rövidülnek a nappalok, vagyis még mindig egyre korábban sötétedik. Ettől egyre borúsabb lehet a hangulatod, és ha nem vigyázol az önsajnálatba csúszhatsz bele. Ennek a hétnek az a kihívása, hogy ezt megelőzd. Szerezz be napfény frekvenciájú fényforrást, igyál narancslevet, párologtass illóolajokat kedved szerint! Hétvégén a merevség miatt összezördülés alakulhat ki.

Nyilas heti horoszkóp

Az egész év legfontosabb és legkedvezőbb újholdja lesz számodra szerdán hajnalban. Pontosabban kicsivel éjfél után, 00:32-kor. Ez arra jó, hogy megállj egy pillanatra szerdán, és új célokat tűzz ki magadnak. Lehetsz konkrét, leírhatod, tehetsz mellé határidőket, ha akarsz. Kedved szerint csináld! A hét második felében az ész vezessen a szív helyett! Hétvégén szellőztesd ki a fejedet!

Bak heti horoszkóp

Mindenki a jövő heti karácsony miatt izgul. Te hogy állsz az előkészületekkel? Csütörtökön és pénteken kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek hatékonyságot garantálnak. Emellett a legfontosabb, hogy ne szaladj előre túlságosan, mert akkor könnyen hibázhatsz, és plusz munkát csinálsz magadnak. Karácsony előtti utolsó hétvégén élvezd a téli sportok felpezsdítő hatását!

Vízöntő heti horoszkóp

Valójában a hét során nem gördítenek akadályt eléd a bolygók. Minden megy a maga útján, konfliktusra sem kell készülnöd. Ehhez képest minden feszültség a hétvégére gyűlik össze: két nap nap alatt három kellemetlen fényszög lesz az égen. Ez azt szimbolizálja, hogy több emberrel sikerül összeveszned. Lehet, hogy olyasmit vársz tőlük, amire nem képesek. Ezt jó lenne mérlegelned…

Halak heti horoszkóp

Hiába közeledik karácsony és az év vége, neked inspirációt hoz a szerda hajnali újhold. A jövőd új megvilágításba kerülhet, ami által átértékelheted az eddigi elképzeléseidet. Másnap és pénteken a föld jegyekben járó bolygók segítenek a kivitelezés megtervezésében, hiszen enélkül az egész csupán egy jó ötlet. A hétvégéd hideg, fázós lesz. Öltözz fel melegen, de ne maradj otthon!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva