Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.12.17. 16:00
Heti horoszkóp 2023. december 18-24.: Egyre izgalmasabb minden…
Szélsebesen közelít a karácsony, hiszen ezen a hétvégén már nemcsak advent negyedik vasárnapján ünnepeljük, de szenteste is lesz egyben. Egyre izgalmasabb napok várnak rád, s minden adott, hogy igazán meghitt és szeretetben gazdag ünneped legyen…

Kos heti horoszkóp

A karácsony előtti heted úgy indul, mintha lassított felvételt néznél: kérdezel valamit, és csak órákkal később kapsz választ. Ez most kivételesen nem bosszant fel. Szerdától van esély a felgyorsulásra. Ha még az utolsó napokra maradt bármi, amit meg kell venned, keresd a legolcsóbb forrást! Szombattól nosztalgiázós hangulat uralkodik el rajtad, ami meghitté teszi a karácsonyt.

Bika heti horoszkóp

Hétfőn, pénteken és vasárnap is lesz olyan fényszög az égen, amely téged támogat. Képzeld el, hogy mész az úton este, és az út szélén álló lámpák egy kört világítanak meg. Ezek között rövid sötét szakaszok vannak, amelyeket azért tudsz átvészelni, mert tudod, hogy mindjárt jön a következő fénykör. Szóval bírd ki akkor is, ha nem sikerül minden azonnal! Ettől lesz szép a karácsonyod.

Ikrek heti horoszkóp

Bolygód, a Merkúr hátrál és szombaton visszalép a Nyilasba. Eszerint a szokottnál is többet emlegeted a régi karácsonyokat. Vigyázz, nehogy valakinek az agyára menj ezzel! Észre sem veszed, és megbánthatod azt, aki csak hallásból ismerheti a múltadat. Be kell kalkulálnod, hogy karácsony környékén mindenki érzékenyebb. A tapintat most fontosabb, mint máskor.

Rák heti horoszkóp

Mindig fontos számodra, hogy a másik mit szeretne, mire vágyik. De ezen a héten ez fokozottan igaz. Minden idegszáladdal azon vagy, hogy a szeretteid elégedettek legyenek veled. Karácsonykor különösen fontos, hogy mindenki boldog legyen, ami nemes törekvés, de hol vagy te ebben? Hétvégén alakítsd úgy az eseményeket, hogy te is jól érezd magadat a bőrödben! Ne félj, ettől nem válsz önzővé!

Oroszlán heti horoszkóp

Célegyenesben a karácsony. Kérdés, sikerült-e az, amit minden évben megfogadsz? Mármint, hogy nem hagyod az utolsó pillanatra a bevásárlást és a díszítést. Az égi folyamatok segítenek, hogy szerdától legyen még erőd egy zárókört futni. Így hétvégén már lassíthatsz, és csak hagyd, hogy karácsony szelleme átjárjon, megbékítsen és csordultig töltse a szívedet szeretettel.

Szűz heti horoszkóp

A hét nagyszerű Merkúr-Jupiter fényszöggel indul. Pénteken a Nap a Bakba lép, s még aznap együtt áll bolygóddal, a Merkúrral. Mindez abban erősít meg, hogy mindent jól csinálsz. Sőt úgy fogod érezni, téged igazolnak az események. Szerencsére nálad nincs olyan veszély, hogy elbízod magad. Persze jár a dicséret is és/vagy elfogadod, ha mások dicsérnek.

Mérleg heti horoszkóp

Hagyd abba az önmarcangolást, és ne szapuld tovább magadat! Egy csütörtöki Vénusz-Uránusz szembenállás elronthatja az egész heted hangulatát, ha ennyire kritikus vagy magaddal. Nem baj, ha nem lesz tökéletes a karácsonyi dekoráció, a fa vagy a menü. A tökéletesség nem emberi tulajdonság. Fogadd el, hogy nem vagy tökéletes, és a szeretet ünnepén szeresd magadat is!

Skorpió heti horoszkóp

Várod, mindennél jobban várod, hogy valaki szép karácsonyt kívánjon neked. Ha ezzel töltöd az egész hetet, akkor elmulasztod a pillanat varázsát. Egy csütörtöki fájdalmas bolygószembenállás nem sok jót ígér. Okosan tennéd, ha azokra fókuszálnál, akik jelen vannak az életedben és törődnek veled. Karácsony a szeretet ünnepe, amikor azokat is szeretheted, akik kiléptek az életedből…

Nyilas heti horoszkóp

Őrségváltás lesz az égen: pénteken a Nap kilép, szombaton a Merkúr visszalép a Nyilasba, melytől egész héten fokozódó türelmetlenséget érezhetsz. Nem a karácsonyi készülődés tesz feszültté, hanem a változékonyság. Persze az időjárás is benne van ebben, hiszen vagy süssön a Nap vagy havazzon, de a szürkeség nincs jó hatással rád. Ettől még varázsolhatsz szép karácsonyt magadnak.

Bak heti horoszkóp

Karnyújtásnyira már a karácsony. Ráadásul pénteken a Nap belép a Bakba, ami a születésnapod közelségét jelzi. Engedd, hogy a meghatottság legyen a domináns érzés benned! Hagyd a gondokat! Lásd, hogy igenis félig tele van a pohár! Az égi folyamatok segítenek: hétfőn, pénteken és vasárnap is lesznek kedvező fényszögek. Szóval békésen és meghitten ünnepelheted idén a szeretet ünnepét.

Vízöntő heti horoszkóp

A családod idén karácsony előtt is képes olyasmit tenni vagy kérni, ami gyökeresen felborítja az ünnepi menetrendet. Nem kéne meglepődnöd, minden évben produkálnak valamit, hogy rájuk kelljen figyelned. A reakciód lehetne idén higgadtabb és együttműködőbb! A karácsony nem azért a szeretet ünnepe, mert ölelgetni kell egymást, hanem azért, mert a szeretet toleráns és segítőkész.

Halak heti horoszkóp

Remek hangulatban indul a heted. Nem érted, sőt sajnálod azokat, akik stresszelnek. Neked a karácsonyi készülődés egy szertartás, ami finom mozdulatokból áll. Olyan, mintha csodás koreográfia szerint táncolnál. Tedd ezt, és semmiképp se vedd át mások idegeskedését! Közben nem tragédia, ha valami az utolsó pillanatra marad. Bízz magadban, hogy időre elkészülsz mindennel!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva