Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.12.03. 17:30
Heti horoszkóp 2023. december 4-10.: Nagyszerű hét vár mindenkire
A bolygók és a horoszkóp szerint nagyszerű hétre számíthattok. Épp a legjobbkor jön a magabiztosság, a stabilitás, a higgadtság az ünnepek felé közeledve. A hétvége sajnos már nem alakul ennyire jól. Addig viszont felkészülhettek mindenre.

Kos heti horoszkóp

December első hete két téma körül forog. Az egyik az anyagi helyzeted, a munkád, a jövőd megtervezése, megalapozása. A föld jegyekben járó bolygók csodás fényszögei kellő türelmet és józanságot adnak ehhez. A másik téma az érzelmek megengedése. A mélyben fontos folyamatok zajlanak, amelyek az ünnepek közeledtével felerősödnek. Hétvégén ez tisztító könnyekben nyilvánulhat meg.

Bika heti horoszkóp

Nagyszerű hét vár rád. Egy csodás bolygóháromszög áll össze az égen hétfőtől péntekig, amely a stabilitásról, a szerencséről és az eredményekről szól. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. Ezek óriási energiák, és óriási lehetőségek. Sajnos most sem úszod meg akadályok nélkül. A hétvégén már három bolygószembenállás kritikát szimbolizál.

Ikrek heti horoszkóp

Ezen a héten frusztrálhat, hogy az égi folyamatok szerint nem sok beleszólásod lesz az aktuális eseményekbe. Ne parázz rajta! Hidd el, minden megy a maga útján. Elgurítottál egy bowling golyót, és most dőlnek a bábuk, ami azt is jelenti, hogy eldőlnek bizonyos dolgok. Közben jó híreket kapsz a munkáddal, a karriered alakulásával kapcsolatosan. Hétvégén add át magad advent szellemének, járjon át a hála érzése!

Rák heti horoszkóp

Egy hatalmas bolygóháromszög arra buzdít, hogy a kapcsolataidat ápold ezen a héten. Ne duzzogj, és ne arra fókuszálj, hogy ki milyen régóta nem írt, nem hívott! Emelkedj ezen felül, és keresd a barátok, rokonok, kollégák, szomszédok társaságát! Meglátod, milyen nagy örömmel fogadják a kezdeményezésedet. Nem meglepő, hogy hétvégére ebből több találkozó is összejöhet…

Oroszlán heti horoszkóp

Megérdemled azt a sikert, amit ezen a héten egy óriási bolygóháromszög garantál neked. Hétfőtől péntekig az anyagi és pozícióbeli helyzeted stabilizálódik. Nem kizárt, hogy fizetésemelést vagy plusz pénzt kapsz. Ez azért is jó hír, mert világunkban a pénz az elismerés mérőeszköze. A hétvégéd nem lesz feszültségmentes. Maradj békés, és ne menj bele a civakodásba!

Szűz heti horoszkóp

Végre minden a kezedre játszik december első hetében. Hétfőtől péntekig egy grandiózus bolygóháromszög áll össze az égen, amely a megérdemelt szerencséről és gyümölcsökről szól. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. Örülj, de ne dicsekedj, mert az emberek többsége irigy! Ezt sajnálatos módon már a hétvégén megtapasztalhatod.

Mérleg heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy bolygód, a Vénusz kilép a Mérlegből. Ez elszomoríthat, mert úgy érzed magad, mint egy kisgyerek, akitől elvettek valamit. Gyerekes nyafogás helyett szívd fel magad, és fókuszálj a munkádra, ott ugyanis most keményen helyt kell állnod. A hétvégi érzelmi cunami téged is megríkathat. Ne szégyelld a könnyeidet! Azok az érzelmeid gyöngyszemei.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn a kis szerencse, a szépség és a szeretet bolygója, a Vénusz a Skorpióba lép. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzed magadat. Eközben valami fura módon nő a népszerűséged is. A hét során többen keresik a társaságodat, olyanok is, akiktől nem vártál ilyesmit. Hétvégén két nap alatt három bolygószembenállás vita veszélyét jelzi. Mindenáron térj ki előle!

Nyilas heti horoszkóp

A pénz, a karrier, az egzisztenciális sikerek mit sem érnek, ha elhagy az erőd és lerobbansz. Ezen a héten az egészségedre és a kondíciódra kell vigyáznod a bolygók szerint. Hogy pontosan hogyan, azt neked kell tudnod. Többet kéne sportolnod, és kevesebbet kéne enned? Vagy többet kéne olvasnod és kevesebbet tévézned? A hétvégi közérzeted ad választ ezekre a kérdésekre…

Bak heti horoszkóp

Minden szempontból kedvező tendenciákat élvezhetsz december első hetében. Hétfőtől péntekig impozáns bolygóháromszög áll össze az égen, amely azokat a gyümölcsöket hozza, amelyekért megdolgoztál. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. A sikerek további munkára késztetnek. Hétvégén kikapcsolódásként tölts időt a gyerekekkel!

Vízöntő heti horoszkóp

Na, ez az a hét, amikor tesztelheted magad, hogy félig üresnek, avagy félig telinek látod azt a bizonyos poharat. Lenne okod panaszra, mert nem úgy, nem olyan tempóban alakulnak a terveid, ahogy szeretnéd. De lesz okod ünneplésre is, amennyiben tudsz örülni mások sikereinek. Hétvégén viszont két nap alatt három bolygószembenállás családi nézeteltérést mutat. Legyél te a békítő!

Halak heti horoszkóp

Jól indul a heted a Vénusz jegyváltásának köszönhetően. Az év végére és jövő év elejére is kitűzhetsz célokat. Közben föld jegyekben járó bolygók segítenek, hogy ezek ne csak ötletek maradjanak, hanem meg is tudjanak valósulni. Használd a józan eszedet, a praktikus énedet! Hétvégén legyél óvatos a közeledésben! Kellemetlen konstellációk veszélyt mutatnak…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva