astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.05.01. 08:00
Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold
Pénteken a Skorpió jelében lesz telihold, amely azért szokatlan, mert a részletes holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz. A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

Kos heti horoszkóp

A hosszú hétvégével induló hét tartogat pár érdekességet neked. Az első, hogy rögtön a hosszú hétvége utáni első munkanapon tanácsos egyszerre használnod a logikát és a diplomáciát. Második, hogy csütörtökön kimagyarázhatod magad, de a pénteki telihold napján ki kellene térned a vita elől. Május első hétvégéjén a ballagások és az anyák napja is megterhelheti a pénztárcádat.

Bika heti horoszkóp

Ragyogó kedved lesz hétfőn, amit nemcsak a munkaszüneti napnak köszönhetsz. Kedden ne fogd vissza magad: mondd ki, amit gondolsz! A Nap együttáll a Merkúrral a Bikában és segít, hogy józanul fogalmazz. Csütörtök délutántól legyél egyre óvatosabb, nem kéne senkit megbántanod. A pénteki félárnyékos telihold sértődés valószínűségét jelzi. Hétvégén kiengesztelheted, akit kell…

Ikrek heti horoszkóp

Hétfőn vigyázz a finom falatokkal, mert még nő a Hold, és téged is „hizlal”! Keddtől kirobbanóan jó formában leszel. Mindenkivel megtalálod a közös hangot, és olyan ügyeket is meg tudsz oldani, ami eddig nem ment. A csütörtök látszik a legsikeresebbnek. Bár este már gyengeséget érezhetsz, jó lenne, ha nem betegednél le péntekre. Vitaminokkal erősítsd a szervezetedet! Hétvégén pihenj, ha lehet!

Rák heti horoszkóp

Egész héten békítő szerepet kell betöltened. Több olyan szituációt mutatnak a bolygók, amikor rajtad múlik, hogy két ember egymás torkának esik-e vagy sikerül megtalálniuk a közös nevezőt. Ez nem fog nehezedre esni pénteken és szombaton. Neked is jobb, ha a béke tartósítható. A hétvége két szempontból is mozgalmasnak ígérkezik: középiskolai ballagás és anyák napja is ekkor lesz.

Oroszlán heti horoszkóp

Május első napjaiban vigyázz az egészségedre! Egyrészt más nem vigyázhat rá helyetted, másrészt kár lenne hosszabb időre kiesned a munkából és az izgalmas programokból. A pénteki telihold félárnyékos lesz, ami beárnyékolhatja a kedvedet és a közérzetedet. Igyekezz több nyers zöldséget és gyümölcsöt enni! Szellőztess minél többet és/vagy legyél sokat a friss levegőn! Hétvégén pláne!

Szűz heti horoszkóp

Béke száll meg hétfőn, amelyet békés konstellációknak köszönhetsz. Keddtől indul a munka. Érdemes már reggel „to do” listát írnod, mert ez garantálja most a hatékonyságot. Ne ijedj meg, ha csütörtök délutántól több konfliktusnak leszel szem- és fültanúja! Szerencsés vagy, ha te nem keveredsz bele. Pénteken egy félárnyékos telihold nehezíti a harmónia megőrzését. Ennek hétvégére nyoma sem lesz.

Mérleg heti horoszkóp

Amilyen kedvezően indul május első hete, olyan ramazúrit sejtet a pénteki félárnyékos telihold. A félárnyékos azt jelenti, hogy a Föld részben kitakarja a Hold elől a Nap fényét. A teliholdtól mindenki meg szokott bolondulni, a félárnyékos kitakarás ezt még felfokozza. Szóval több lehet az összezördülés. Maradj ki, és semmit ne vegyél magadra! Vasárnap ne felejtsd el felköszönteni az édesanyádat!

Skorpió heti horoszkóp

Mindegy, hogyan indul a heted. Mindegy, mennyi munka vár rád. Mindegy, most ballagsz-e vagy sem. Nagyon vigyázz a testi és lelki épségedre a hét második felében! Pénteken lesz egy félárnyékos telihold, ami beárnyékolhatja a közérzetedet. Megbánthat valaki, amit most rosszabbul viselsz, mint máskor. Szombatra begyógyulhatnak a sebeid. Akkor is, ha ő észre sem vette, hogy megbántott…

Nyilas heti horoszkóp

Mondhat neked bárki bármit, te azt teszed, ami jól esik. Igazad van, a hétfői szabadnapodon nyugodtan megteheted. De keddtől a munkában legyél tekintettel a többiekre! És ne nevesd ki őket, ha lassabbak és/vagy bizonytalanabbak nálad! A pénteki félárnyékos telihold konfliktus és sértődés veszélyét jelzi. Ezt meg kellene előznöd, mert a végén te kerülsz hátrányba. Vasárnap remek passzban leszel.

Bak heti horoszkóp

Jól indul a májusod: hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek, amelyek elégedettséggel töltenek el. Ezek után nem érted, hogy mi történik. A pénteki félárnyékos telihold már csütörtöktől érezteti hatását. A félárnyék azt jelenti, hogy a Föld részben kitakarja a Hold elől a Nap fényét. A teliholdtól ingerültek szoktak lenni az emberek. Ezt hatványozza a félárnyékos telihold. Szóval csak türelem és nyugalom…

Vízöntő heti horoszkóp

„Palotaforradalom” készülődik a bolygók szerint. A pénteki félárnyékos telihold nem kedvez a munkahelyi ambícióidnak. Most szó szerint és átvitt értelemben is árnyékban kellene maradnod, ha jót akarsz magadnak. Akkor is, ha a főnököd a saját pozíciója féltése miatt téged piszkál! Ha sikerül passzívnak maradnod, akkor megúszod. Hétvégén ünnepeld az édesanyádat!

Halak heti horoszkóp

A május felemás módon indul. A hét első felében többségében kedvező fényszögek segítik a kommunikációt és a csapatszellem fenntartását. Csütörtök délutántól már érezteti hatását a pénteki félárnyékos telihold. Téged megdöbbent, hogy egyesek milyen indulatosak lesznek, ha az érdekeiket sérülni hiszik. A hétvége mozgalmasnak ígérkezik a ballagás és az anyák napja miatt.



Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva