Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.11.19. 17:00
Heti horoszkóp 2023. november 20-26.: Egyre pompásabban alakul minden…
Egyre jobb lehetőségeket jeleznek a bolygók mindenkinek. Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk az elmúlt hetek, hónapok nehézségeit követően. S vajon mi minden jót jelez a heti horoszkóp? Íme!

Kos heti horoszkóp

A hét számodra egyfajta álomkorral indul. Mintha lassított felvételben lennél főszerelő, majd szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és innentől csúzliból lőnek ki. Vigyázz, ne ess át a ló túloldalára! Ez stílusos, mert Nyilas a kentaur. Gondold át alaposan a következő lépést kapkodás helyett. Hétvégén a föld dominancia kitűnő lehetőség például kertészkedésre, kézműveskedésre, vagy bármi ehhez hasonlóra.

Bika heti horoszkóp

Ha a hétfőt konfliktus nélkül megúszod, akkor megkönnyebbülhetsz, mert a héten nem lesz több kritikus konstelláció a te szempontodból. Épp ideje volt, hogy véget érjenek a megpróbáltatásaid. Nagyjából négy hete táncol a környezeted az idegeiden. Folyton óvatoskodnod kell, nehogy valaki megsértődjön. A hétvégét imádni fogod: a Bika Hold kedvező fényszögei miatt végre te leszel a középpontban.

Ikrek heti horoszkóp

Vihar előtti csendet tapasztalsz szerdáig. Gyorsan haladj a munkáddal! Használd ki jól az időt, mert szerdától a bolygók szerint folyamatosan más munkáját kell megcsinálnod, vagy más után kell rendet raknod. Szerencsére nem csak bajt hoz magával a Nyilasba lépő Nap és Mars, hanem fényt és vonzalmat is. Hétvégén válogathatsz a meghívások közül…

Rák heti horoszkóp

A hét első felében elemedben leszel. Erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Hidd el, nem érdemtelenül! Sokat tettél ezért az elmúlt hetekben, hónapokban, sőt években. Természetesen jól teszed, ha nem dőlsz hátra, hanem továbbra is teszel bele időt és figyelmet. A hét második fele és a hétvége szóljon az összeszedettségről, tervszerűségről, fegyelemről!

Oroszlán heti horoszkóp

November legszuperebb hete vár rád. Örülhetsz, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és te valósággal feltámadsz. Visszatér az életkedved, és millió ötlet pattan ki a fejedből. Gyerekekkel és/vagy a saját gyermeki éneddel javul a kapcsolatod. Ettől tuti, hogy nem lehet letörölni a vigyort az arcodról. Hétvégén folytasd a sziporkázást és a mosolygást!

Szűz heti horoszkóp

Amennyiben ingatlanügyek okoznak fejtörést neked, megnyugodhatsz, mert közeledik a megoldás. Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, és segít a holtponton átbillenni. Fontos, hogy örömödben ne kezdj el kapkodni! Pontosítsd a célt, készíts stratégiát! Nem baj, ha hétvégére marad ez, mert a föld dominancia kimondottan kedvez a türelmet igénylő tevékenységeknek.

Mérleg heti horoszkóp

Ezen a héten sokat javul az anyagi helyzeted. Az elmúlt hetekben a bolygók folyamatosan azt mutatták, hogy be kell osztanod, és inkább ne költekezz, vagy váratlan kiadáshoz lesz szükséged a tartalékaidra. Na, ennek most vége. Végre kedvező irányú elmozdulások várhatóak. Ennek örömére új költségvetést készíthetsz hétvégén.

Skorpió heti horoszkóp

Furcsa érzés lesz számodra, hogy szerdán a Nap, pénteken a Mars lép ki a Skorpióból. Szerencsére nem borulsz gyászba, mert valaki inspirálóan hat rád azzal, hogy kér vagy kérdez valamit. Hirtelen rájössz, hogy ezt vagy hasonlót te is meg tudnád csinálni. Ügyelj arra, hogy se te, se a másik ne érezze lopásnak a dolgot! Hétvégén okosan át kell gondolnod az egészet…

Nyilas heti horoszkóp

Ez egy nagyszerű hétnek ígérkezik, mert szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba, vagyis eljött a te időd. Közeleg a születésnapod. De nemcsak ez a jó, hanem a két tüzes bolygó tüzes jegybe lépve feltüzel téged. A szó legjobb értelmében. Ettől megnő a népszerűséged is. Ne lepődj meg, ha hirtelen mindenki veled akar találkozni, beszélni, bulizni! Már ezen a hétvégén is…

Bak heti horoszkóp

November többnyire két dologról szól: egyrészt mindenki a sötétre és a szürkeségre panaszkodik, másrészt elkezdődik a karácsonyi beszerző körút. Neked egyikből sem kell kivenned a részedet. Maradj a saját, mértéktartó stílusodnál! Akkor is, ha ezen a héten a Nyilasba lépő bolygók a túlzásokat erősítik fel. Hétvégén jobban fogod érezni magad a föld dominanciának köszönhetően.

Vízöntő heti horoszkóp

A hétfő délelőttön kívül nem vár rád komolyabb konfliktus. Végre egy harmonikusabb hét jön. Túl vagy a nehezén. Az elmúlt hetek igencsak megviselték az idegeidet, és próbára tették a türelmedet. Mostantól téged nem fog közvetlenül érinteni az a feszültség, ami másokat igen. Szem- és fültanúja leszel vitáknak, és közbe jól fontold meg, hogy beleszólsz-e! Hétvégén is…

Halak heti horoszkóp

Hétfőn szimpla, szerdán tripla szuper fényszögek jó hatással lesznek rád. Testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. Töltődj fel, mert szükség lesz a béketűrésedre csütörtökön és szombaton. Ezen a két napon elnézőnek kell lenned mindenkivel, ha nem akarsz lépten-nyomon vitázni. Mindezt hétvégén ki kell heverned. Hallgass a jó szóra, és tedd ezt!


 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva