Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.11.26. 16:00
Heti horoszkóp 2023. november 27-december 3.: Nehéz kezdet, csodás folytatás
A héten a telihold és három nehéz fényszög kihívásokkal teli kezdetet ígér. Azonban ne keseredj el, mert a hét második felében minden csodálatos fordulatot vesz!

Kos heti horoszkóp

A hétfő elég kritikusnak látszik. Irtó körültekintően kell fogalmaznod, ha nem akarsz balhét. A teliholdon kívül még három feszült fényszög is erre int. November utolsó napjai gördülékenyen haladnak, majd az első decemberi hétvége felzaklat és fellelkesít egyszerre. Nem csoda, ha intenzív álmaid lesznek. Jó lenne ezeket értelmezni. Vasárnap ne feledd meggyújtani az első adventi gyertyát!

Bika heti horoszkóp

A pénz beosztása okozhat fejfájást a hétfői telihold szerint. Nem kellene rámenned erre. A pénznél fontosabb az egészség, a szeretet, a harmónia, az összetartás. Ezekre fókuszálj, és ne szégyellj segítséget kérni! Pénteken már december kezdődik. A te szempontodból a szombatra virradó éjszaka kritikusnak látszik. Lehet, hogy nyugtalanul alszol, és mindenféléket fogsz álmodni.

Ikrek heti horoszkóp

A hétfő lesz közel és távol a legrázósabb napod ezen a héten. A teliholdon kívül még három nehéz fényszög is arról árulkodik, hogy komoly kihívást jelent megértetni magadat. Elkeseredhetsz, ha azt látod, hogy mindenki füldugóval mászkál. Keddtől már nem kell ilyesmivel foglalkoznod. Pénteken nemcsak a december indul, hanem bolygód, a Merkúr a Bakba lépve leegyszerűsíti a kommunikációt.

Rák heti horoszkóp

Vigyázz az egészségedre, és ne feszítsd túl a húrt hétfőn! Az égi folyamatok szerint lerobbanhatsz, ha túl vállalod magad. Szerdán és pénteken szuper fényszögek segítenek, hogy odafigyelj magadra (is). Péntekre virradóan próbáld meg felidézni az álmaidat, mert jós erejűek lesznek! Hétvégén már az adventi koszorú készítése izgat. Nem véletlenül, hiszen vasárnap meg kell gyújtani az első gyertyát.

Oroszlán heti horoszkóp

Semmiképp se bonyolódj vitába gyerekkel, vagy gyerekes felnőttel hétfőn. Nagy lesz a kísértés, hogy kioktasd a másikat, de ne tedd! Másnap rájössz, ez mekkora csapda volt, és ha bele eshettél volna. Míg a november békésen búcsúzik, a december mozgalmasan indul. Hétvégén valaki vagy valami felkavarhat. Gyorsan fejtsd meg, hogy milyen gyengepontodat érinti, mert abban a pillanatban, ahogy rájössz, az egész okafogyottá válik.

Szűz heti horoszkóp

Jó hír, hogy bolygód, a Merkúr pénteken a fegyelmezett, józan, mértéktartó Bakba lép. De addig minden türelmedre szükséged lesz, hogy ne reagálj mindig mindenre! Főleg hétfőn ne! Sok heves, meggondolatlan emberrel lesz dolgod. Fölösleges velük vitába szállnod. Pénteken már december 1-je, de innentől könnyebb dolgod lesz. Az is előfordulhat, hogy addigra megoldódik az egész…

Mérleg heti horoszkóp

A hétfői telihold baleset- és/vagy vita veszélyét szimbolizálja. Kerülj minden konfliktust az utakon és máshol is! Keddtől elillan az egész, és a bolygók azt javasolják, hogy tanulj, vagy legalább vond le a tanulságokat! December nem kezdődik túl biztatóan: valaki kritikusan nyilvánul meg, és te ettől totál magad alá kerülsz. Pedig most bölcsebb lenne megvizsgálni a kritika valóságtartalmát.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn és szerdán otthon kellene felejtened a pénztárcádat, vagy elő sem szabadna venned. Az égi folyamatok szerint gyorsan mínuszba kerülsz, ha most vásárolsz be. Megbánod, vagy hibásat veszel, vagy más módon érhet anyagi kár. Pénteken kezdődik a december, szombatra virradóan kellemetlen álmot láthatsz. Nyugodj meg! Vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát az adventi koszorún!

Nyilas heti horoszkóp

A hétfő hatványozottan nehéz napnak látszik. A teliholdon kívül még három rázós fényszög arra utal, hogy könnyebb összeveszni, mint a békét fenntartani. Szerencsére keddtől ennek nyoma sem lesz. Szóval csak a hétfőt kell kibírnod. December első két napja hihetetlen eseménydúsnak ígérkezik. Neked a szombat lesz a kedvenced. Elemedben leszel, ami nemcsak neked jó hír…

Bak heti horoszkóp

Újabb hónap ér véget ezen a héten, és újabb kezdődik. Ledöbbent, hogy mennyire rohan az idő. Emellett értetlenül nézed, hogy egyesek mennyire fölöslegesen hisztériáznak. Jobban jársz, ha nem folysz bele. December 1-jén a Merkúr belép a Bakba, és innentől nagyobb az esélyed a normális, kulturált, intelligens kommunikációra. De ne válj önteltté, mert az nem népszerű!

Vízöntő heti horoszkóp

Amennyiben fontos megbeszélni és/vagy elintéznivalód van, akkor azt lehetőleg keddre időzítsd! Előtte ugyanis ingerültek, utána szentimentálisak lesznek az emberek. Szót érteni velük ilyenkor képtelenség. Advent első hétvégéjén a bolygók szerint megbánthat valaki, mert nem ért veled egyet. Gondolj arra, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez!

Halak heti horoszkóp

Igencsak próbára teszi az élet a béketűrésedet hétfőn. Négy kellemetlen fényszög kellemetlen viszályt mutat, amiből kimaradni igazi művészet lesz. Ám te zseniális művész vagy. Keddtől megszűnik a veszély, szerdán és pénteken szuper fényszögek szerint megbékélsz. December első hétvégéjén aggodalom lehet úrrá rajtad. Nemcsak a saját egészségedért aggódsz…


Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva