Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.10.22. 18:00
Heti horoszkóp 2023. október 23-29.: Részleges holdfogyatkozás
Nagyon szépen kezdődik a hét, és sajnos most annál problémásabban végződhet. A Bika telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagáljunk. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég…

Kos heti horoszkóp

Munkaszüneti nappal indul a hét, majd érzelmi árvízzel folytatódik. Kedden és szerdán a víz dominancia szentimentális és érzékeny hangulatot hoz magával. Mindenki (te is) hajlamos lehet a sírásra. Több csapadék is hullhat ezekben a napokban. A hét második fele ugyanakkor visszaadja a lendületedet. Ám hétvégén két nap alatt öt bolygószembenállás óvatosságra int. Az egyik egy részleges holdfogyatkozás…

Bika heti horoszkóp

Hétfőn, a hosszú hétvége utolsó napján pihenned kellene. Gyűjts erőt, hogy el tudd viselni azokat az embereket, akik folyton tőled várják a megoldást. Ők is pontosan tudják, mit kellene tenni, de lusták, és úgy gondolják, könnyebb rád hagyni. A hétvégén öt bolygószembenállás lesz, amelyet már a hét közepétől érzel. Fokozatosan nő benned a feszültség, épp ezért jó lenne, ha nem robbannál fel, és nem bántanál meg senkit.

Ikrek heti horoszkóp

Hétfőn elemedben leszel. Ha kipihented magad az elmúlt két napban, választhatsz aktív programot. Ezek után könnyebb lesz kedden felvenni a munkafonalát. Sajnos meg kell küzdened az érzelmekkel, csak utána célozhatod meg az emberek értelmét. A munkahelyeden sem lesz könnyű dolgod. Győzködés helyett hagyd az időre a dolgot! Hétvégén kímélő étrendet válassz, ha jót akarsz magadnak!

Rák heti horoszkóp

A hétfői lustálkodás után meglepően lelkesen ugrasz fejest a teendőkbe kedden. Köszönheted ezt annak a nagyszerű égi jelenségnek, ami keddtől csütörtökig segít a jó közérzet és a remek szellemi képességek kiaknázásában. Majd egy kis csend után a hétvégén óriási fejtörést okoznak a gyerekek, vagy gyerekes felnőttek. Ne feledd, nem téged akarnak bosszantani!

Oroszlán heti horoszkóp

Időzített bombán ülsz. Hétfőn még élvezd a hosszú hétvége utolsó napját, de keddtől vértezd fel magadat! A hétvégi feszült bolygóállások családi és/vagy munkahelyi nézeteltérést jeleznek. Őrizd meg a higgadtságodat, és tudd, senki sem miattad tesz dolgokat, hanem azért, mert arra hajlamos, vagy arra képes! Segíts nekik! Vigyázz rájuk! Kritika helyett biztasd őket!

Szűz heti horoszkóp

Élvezd ki a hosszú hétvégét, de utána járj nyitott szemmel és füllel! A bolygók keddre és szerdára valami fontos információt jeleznek. Kár lenne lemaradnod egy ilyen remek lehetőségről. Ráadásul arra kell rájönnöd, hogy azok, akik eddig irritáltak, nem is olyan idegesítőek. Ezek után a hétvége arra jó, hogy átértékelj pár dolgot az életed több területén.

Mérleg heti horoszkóp

Nem szabad gyerekesen, felelőtlenül kezelned a pénzedet. Más nem oszthatja be helyetted, vagyis ez a te feladatod. A hét első felében optimistán látod az anyagi helyzetedet, de a hétvége közeledtével egyre gyűlnek a sötét felhők. Lassan a kétségbeesés szélére sodródhatsz. A hétvégén csődöt mondhatnál, hacsak nem kezdesz el takarékosabb üzemmódba kapcsolni előtte…

Skorpió heti horoszkóp

Hatalmas szakadék lesz a hét első és második fele között. Keddtől csütörtökig csodálatos konstellációk lesznek az égen, amelyek megerősítenek, hogy a dolgok jó irányba haladnak. Majd jön a hétvége, amikor két nap alatt öt bolygószembenállás lesz az égen. Ezekből egyik egy részleges holdfogyatkozás, ami kedvezőtlen az egészséged szempontjából. Vigyázz magadra!

Nyilas heti horoszkóp

Szinte az egész heted arról szól, hogy valaki miatt és/vagy helyett dolgozol. Lehet, hogy ő nem tehet erről. Ne haragudj rá! A bolygók szerint mindaz, amit most csinálsz jó pont lesz, amit később „beválthatsz”. Csütörtöktől visszatér az életkedved. Ez arra jó, hogy rácsodálkozz, egyesek mennyi minden miatt aggódnak. Ne utánozd őket! Akkor sem, ha nehéz konstellációk lesznek!

Bak heti horoszkóp

Keddtől csütörtökig csodaszép fényszögek rávilágítanak, hogy mennyi klassz ember van a közeledben. Ők a szövetségeseid, akikre számíthatsz. Törekedj a kölcsönös támogatásra! Majd a hétvége közeledtével egyre több vitának leszel szem- és fültanúja. Maradj ki ezekből! Akkor is, ha látod a megoldást! Meg kell várnod, hogy a segítségedet és/vagy a véleményedet kérjék.

Vízöntő heti horoszkóp

Hétfőn el sem tudod képzelni, honnan lesz erőd a kedden kezdődő munkához. Pedig nem lesz nehéz. Finom konstellációk jó kedvet és jó híreket hoznak. Utóbbi a pénzzel kapcsolatos. Ünnepelj, de ne kezdd el szórni a plusz bevételt! Ne költsd el, mielőtt megkapod! Hétvégén öt ronda bolygószembenállás lesz az égen, ami nálad családon belüli feszültségeket szimbolizál. Őrizd a törékeny békét!

Halak heti horoszkóp

Többen irigykedhetnek rád. Keddtől csütörtökig csodaszép konstellációk léleksimogató hatással lesznek rád. Tudod, hogy jó úton jársz, és most nem zavar, hogy egyesek fanyalognak, kritizálnak téged. A hétvége sajnos kellemetlen égi folyamatokkal próbára tesz téged (is). Arra ügyelj, hogy mit és hogyan mondasz ki! Te is tudod, nem törölheted, ha egyszer elhagyta szádat…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva