Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.10.08. 17:16
Heti horoszkóp 2023. október 9-15.: Most senki sem fog unatkozni
Ezen a héten olyan sok minden változik, mint máskor szinte egy egész hónap alatt. Nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek ugyanakkor a bolygók. Mindenképpen érdemes élni ezekkel.

Kos heti horoszkóp

Garantált, hogy nem lesz időd unatkozni ezen a héten. A Holdon kívül két bolygó (Vénusz és Mars) vált jegyet, és lesz még egy irányváltás, két diszharmonikus és harmonikus harmonikus fényszög, majd szombaton az újhold. Téged ebből kettő érint közvetlenül: csütörtökön bolygód, a Mars belép a Skorpióba, ami feszültségmentessé teszi a kapcsolataidat. A szombati újhold új szerelmet hozhat vagy a jelenlegit felélénkíti.

Bika heti horoszkóp

Mindig voltak, vannak és lesznek olyan emberek, akik irritálnak, sőt provokálnak. Sajnos csütörtöktől a Mars ilyen emberekkel való találkozást jelez. Nem kell, hogy egyetérts velük, és nem kell, hogy reagálj rájuk. Amennyiben sikerül megőrizned a higgadtságodat, hamarabb megszűnik az idegesítő hatás. Hétvégén őket is ki kell pihenned, máskülönben le fogsz betegedni.

Ikrek heti horoszkóp

Egész héten egyetlen konstelláció sem érint téged közvetlenül. Ez azt jelenti, hogy esélyed van minden konfliktusból kimaradni, miközben érezheted úgy is magad, hogy kimaradsz minden jóból. Valójában nagyszerű, hogy kívülállóként figyelheted a többiek versengését, küzdelmeit, sikereit. Sokat tanulhatsz ezekből, és leginkább önmagadról. Hétvégén válassz kulturális programot!

Rák heti horoszkóp

Nem érdemes másokat utánoznod. Maradj minden körülmények között önmagad – a heti konstellációk ezt javasolják. Ez egyértelmű, de a hét elején nem lesz az. Jó hatással lesz a kedélyállapotodra, hogy csütörtökön a Mars jegyet vált. Innentől bátrabbnak és erősebbnek fogod érezni magadat, így a hét hátralevő részében sem okoz gondot semmi. Te leszel a legjobban meglepődve, hogy ilyen is tudsz lenni.

Oroszlán heti horoszkóp

Sejted egy ideje, hogy vihar előtti csend van. Csütörtökön a Mars jegyet vált, és robban a bomba. Nem biztos, hogy aznap, nem biztos, hogy ezen a héten, de hamarosan. Készülj fel, hogy a családodban valaki nagy bejelentést tesz, de az is lehet, hogy elromlik valami az otthonodban! Ettől kiborulhatnál, ha nem lennél felkészítve. Hétvégén ezt is ki kell heverned. Ez nem tréfa…

Szűz heti horoszkóp

Azzal indul a hét, hogy a Kis szerencse bolygója, a Vénusz belép a Szűzbe, s innentől kicsit szerencsésebbnek érzed magad. Kiderül számodra, hogy a gondolat milyen nagy erővel bír. Azt gondolod magadról, hogy szerencsés vagy, és tényleg az leszel. Ebben nem ingathat meg sem a keddi, sem a csütörtöki bolygószembenállás. A szombati újhold új pénzforrást nyithat meg, ha nyitott vagy ilyesmire.

Mérleg heti horoszkóp

Fáradtan ébredhetsz hétfőn reggel egy kellemetlen bolygóállás miatt, amely rányomhatja a bélyegét az egész napodra. Ne engedd! Már csak azért se, mert a hét során rengeteg változásra kell reagálnod. Jó lenne, ha nem maradnál ki semmi jóból. A Mérleg újhold szombaton este amolyan “szégyenlős” újhold lesz: Nap- és Holdnyugta után állnak együtt, hogy ne lássuk őket…

Skorpió heti horoszkóp

Az év legnagyobb horderejű eseménye várható a héten. Csütörtökön bolygód, a Mars belép a Skorpióba, és te főnix madárként feltámadsz. Másnap a Mars a Szaturnusszal a legelőnyösebb fényszöget alkotja. Mivel Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura, az idő neked dolgozik. Szerencsére ez nem csak egy napodat fényesíti meg, hanem az egész hetedet. Tehát nem lesz okod a panaszra.

Nyilas heti horoszkóp

Nem biztos, hogy tetszeni fog az, amit a Vénusz jegyváltása mutat a munkahelyeden. Lehet, hogy valaki nálad jobban helyezkedett. Ha emiatt idegeskedsz, akkor biztos, hogy vesztesnek fogod érezni magad. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy várj egy kicsit! Hidd el, nem eszik olyan forrón a kását! Hétvégén az újhold már új megvilágításba teheti az egészet. De ez még csak a kezdet…

Bak heti horoszkóp

Eseménydús hét vár rád. Ezt az égi folyamatok garantálják: két bolygó (Vénusz és Mars) jegyet vált, lesz egy irányváltás, két diszharmonikus és egy harmonikus fényszög, majd szombaton Mérleg újhold. Szinte mind érint téged. Mars jegyváltása könnyebbséget, Vénusz jegyváltása tervezhetőséget, az irányváltás holtponton való átbillenést hoz számodra. A szombati újhold pedig új megvilágításba helyezi a jövőt.

Vízöntő heti horoszkóp

Az egész heted káosznak ígérkezik. Millió dologra kell reagálnod, miközben az eredeti verzió milliószor átíródik. Könnyű lenne azt tanácsolni, hogy legyél rugalmas. Neked vannak elveid, terveid, amelyekből nem akarsz engedni. Valahol igazad van, hiszen annyi minden változik. Szeretnél legalább pár fix pontot. A szombati újhold segít, hogy új megvilágításba kerüljenek a dolgaid…

Halak heti horoszkóp

Több jó hírt is tartogat a hét a számodra: hétfőn a Vénusz jegyváltása kedves embereket szimbolizál. Csütörtökön a Mars jegyváltása pedig komoly motivációt jelent. Péntek 13. számodra szerencsés nap lesz egy ragyogó Mars-Szaturnusz fényszögnek köszönhetően. A szombati újhold a kiadásaid átgondolására figyelmeztet. Hamarosan itt a karácsony, ami plusz költségekkel fog járni…

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: illusztráció/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva