astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.09.03. 18:00
Heti horoszkóp 2023. szeptember 4-10.: Csodaszép hét és még különlegesebb hétvége
Végre csodásan szép hétre és még kiválóbb hétvégére számíthatunk a bolygók állása szerint. Lesz, ami ismét elindul, és lesz, ami továbbra is lassításra ösztönöz. Semmiről sem maradunk le, hiszen minden a maga rendje és ideje szerint halad Földön és égen. Élvezzük a békét, a nyugalmat, a harmóniát.

Kos heti horoszkóp

Szeptember első hete tökéletes arra, hogy az anyagi dolgaidat rendbe rakd. Hétfőn, kedden és pénteken a föld jegyben járó bolygók remek fényszögei türelmet, józanságot és precizitást hoznak neked. Fogj papírt, ceruzát, és írd össze, milyen kiadások várhatóak ebben a hónapban! A hétvégét kihasználhatod és élvezheted az indián nyár előnyeit: strandolás, csónakázás, satöbbi.

Bika heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és pénteken a tízből hat bolygó kedvező fényszögei neked kedveznek. Jó irányba mennek a dolgaid. Ám hétfőn a Bikában járó Jupiter hátrálni kezd, ami lassításra int. Sőt tanácsos lenne visszagondolnod, hogy korábban milyen ötleteid voltak, mert azok segíthetnek a jelenben. Szeptember második hétvégéje második esélyt ad, hogy valakivel valamit megbeszélj.

Ikrek heti horoszkóp

Ingatlan és/vagy családi ügyekben előre léphetsz ezen a héten, ha van elég türelmed. A föld jegyekben járó bolygók jó esélyt mutatnak erre. Közben az is látszik, hogy a szerda lesz a te napod. Ekkor bárkivel bármit tisztázhatsz. Egy Nap-Merkúr együttállás szerint legyél konkrét és tényszerű! A hétvége nagyszerű híreket ígér a pénzzel kapcsolatosan. Pont jókor…

Rák heti horoszkóp

Olykor nem hallod meg, hogy a barátaid és/vagy kollégáid mit tanácsolnak neked. Pedig hasznos lenne számodra. Most remek konstellációk jobb esélyt mutatnak erre. Hétfőn, kedden és pénteken nyisd ki a füledet, és fogadd meg a tanácsokat! Pénteken, szombaton és vasárnap elemedben leszel: olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek garantálják a jó közérzetedet test-lélek-szellem szinten.

Oroszlán heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy hétfőn hajnalban az Oroszlánban járó Vénusz befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ez számodra azt jelenti, hogy befejezheted a nosztalgiázást és innentől nézhetsz előre. Ezzel párhuzamosan a föld jegyben járó bolygók erősítik a racionális oldaladat. Vedd komolyan a tényeket! A hétvége vizes programra alkalmas. Menj úszni, vízi biciklizni, csónakázni!

Szűz heti horoszkóp

Kedvedre való lesz ez a hét. Hétfőn, kedden és pénteken a tízből hat bolygó (Nap, Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó) kedvező fényszögei neked kedveznek. Csupán a szerdai nap hoz némi kihívást, mert a Szűzben együttálló Nap és Merkúr „elvakíthat”. Figyelj, mert könnyen elveszhetsz a részletekben. Lehetőleg ne ezen a napon dönts! Jó lenne, ha hétvégén átengednéd az irányítást. Nem fognak sérülni az érdekeid.

Mérleg heti horoszkóp

Úgy érzed, csigalassúsággal mennek a dolgok. Te sokkal gyorsabban haladnál, de folyton feltart valaki vagy valami. Ez frusztrálhat egész héten. Ne erőlködj, és ne erőltess semmi! Ha valami nem megy, akkor hagyd, és csinálj mást! Ezzel rengeteg energiát megspórolsz. A szerda lesz a te napod. Végre valaki érti, mit szeretnél. Hétvégén ne dolgozz, ha nem muszáj. Neked is jár a pihenés.

Skorpió heti horoszkóp

Az égi folyamatok szerint úgy érzed, másoknak minden jobban megy. Mintha te lemaradtál volna a többiekhez képest. Jó lenne, ha nem kezdenéd sajnálni magad, mert az valóban visszahúz. Az irigység nem megfelelő tanácsadó. Fogd fel az egészet motivációnak, és kalkuláld be, hogy az égen hat retrográd bolygó is lassítja most a folyamatokat! Hétvégén sokkal jobb passzban leszel.

Nyilas heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter hétfőn retrográdba fordul, ami hátrálást jelent. Ennek hatására nem előre, hanem hátra nézel. Ezzel semmi baj sincs. Most a tízből hat retrográd bolygó javasolja, hogy emlékezz a régi ötletekre, mert azok hozhatnak megoldást most vagy a közeli jövőben. Hétvégén ügyelj a pénzedre, és ne költs sokat! A bolygóállások anyagi zűrt szimbolizálnak…

Bak heti horoszkóp

Hétfőn reggel „őrségváltás” lesz az égen: Vénusz elindul előre, Jupiter pedig hátrálni kezd. Ezzel ismét hat retrográd bolygó lesz az égen: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz és Plútó. Megint nosztalgiázásra hajlamosítanak ezek téged is. Jogosan érezheted úgy, hogy semmivel sem haladsz, mert valaki folyton behúzza a kézi féket. Vigyázz hétvégén, mert vita veszélyét jelzi egy Hold-Plútó szembenállás!

Vízöntő heti horoszkóp

Szeptember közel sem kezdődik olyan lendületesen, ahogy szeretnéd. Hiába indul előre a Vénusz hétfőn hajnalban, Jupiter még aznap hátrálni kezd, és ezzel a visszahúzó erők továbbra is erősek. Jó hír a számodra, hogy szerdán szuper fényszög lesz levegős jegyekben járó bolygók között, ami kommunikációra alkalmassá teszik ezt a napot. Hétvégén kedvező anyagi tendencia látszik.

Halak heti horoszkóp

Ellentétes hatások érnek ezen a héten. Egyrészt továbbra is régi emlékeket dédelgetsz, másrészt az új hónap elgondolkodtat a hogyan továbbról. Ne aggódj, ez nem fog összezavarni, ugyanis korábbi megoldások segítenek, hogy kiutat találj. Majd jön a várva várt hétvége, ami szuper fényszögekkel fényesíti a napjaidat már péntektől. Mindenképpen menj víz mellé és/vagy vízbe!

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva