likebalaton.hu | 2021.06.24. 08:00
Minden pénteken Metzker Viktória & Friends a Plázson
Június 25-én, pénteken Metzker Viktória visszatér a Plázsra. A siófoki Aréna rezidense minden héten a legjobb zenéket hozza el a Balatonhoz.

Lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba Siófok homokos partján, a Plázson is, ahol hétvégente ismét koncertek és bulik váltják egymást. Június 25-én, pénteken Metzker Viktória az Aréna rezidense is visszatér, hogy minden héten a legjobb zenéket hozza el a balatoni nyárba, míg a Truesounds Music és a Be Massive csapata egy egész hétvégés programmal készül külföldi dj-kel kiegészülve.

Ha péntek, akkor Metzker Viktória & Friends a Plázson

Az Aréna immáron harmadik éve szolgál Metzker Viktória rezidenciájaként, ezen a pénteken pedig végre minden készen áll arra, hogy a helyszín királynője és barátai ismét átvegyék a terepet. Az első hétvégén Metzker Viktória mellé Rico és Miss Mood érkeznek, de tiszteletüket teszik majd a buliközpontban Yamina, Bruno és Spacc, T.Danny, a BSW, Valmar és az AK26 is.

 

Hétvégétől a Plázs Music Terrace is ismét beizzítja „habágyúit”

Hétvégétől a Plázs Music Terrace is ismét beizzítja „habágyúit”, így péntek esténként a Balaton után a habpartyban is elmerülhetünk. A Truesonds Music a Be Massive-val karöltve az egész hétvégére beveszi a Plázst. A tavalyi nagysikerű kétnapos őrület után nem volt kérdés, hogy visszatérnek, hogy a szabad ég alatt, a homokos parton mehessen ismét a tánc hajnalig. A szervezők egy igazi boldogság csomagot ígérnek a két napra, ahol éjjel és nappal is menni fog a party. A csillagos ég alatt debütál majd INNELLEA (Afterlife, Diynamic Music), visszatér UNDERCATT (Diynamic Music) és nappal a görög DSF (All Day I Dream) is érkezik. A hazai élvonalból itt lesz a Be Massive vezér Metha, a No Distance, Peter Makto, Gregory S, Davko és Justrice is.

Olvastad már, hogy mivel telik a Balatonnál Metzker Viki nyara? Itt megtudhatod.

Fotó: Metzker Viktória hivatalos

Már ezen a hétvégén is több helyszínen is bulizhatsz a Plázson

A Plázson már megszokhattuk, hogy mindenki talál magának való bulit, így június 26-án is több helyszín közül lehet majd választani. Az Arénában Nigel Stately viszi el az éjszakát Julian Kid, Daniel Nike és Tigran társaságában, míg a Music Terrace-ra a Wannabe Beach költözik be a ’90-es és 2000-es évek slágereivel.

Érdekel, hogy mi mindent csinálnak hazánk sztárjai a Balatonnál? Nézd meg itt.

 

 

 

Nyitókép: Metzker Viktória hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva