ripost.hu | 2021.05.29. 19:00
Végre tényleg beindult a buliélet a Plázson!
Most már valóban úgy fest: végre minden összeáll, hogy ezen a nyáron is feledhetetlen nappalokat és éjszakákat tölthessünk a Plázson, immáron teljes fordulatszámon, ugyanis végre zöld utat kaptak a koncertek is.

A siófoki „felüdülés-központ” hivatalosan a pünkösdi hétvégén nyitotta meg kapuit, most pedig végre eljött az, amire annyira vártunk: június 5-től teljes fordulatszámon indulhat újra az élet, hiszen végre szabad utat kaptak a koncertek is. Régóta vártunk erre a pillanatra, amikor a nappali ejtőzést és a balatoni naplementét az önfeledt, esti szórakozás követheti és újra együtt lehetünk, miközben a színpadon a kedvenceink zenélnek. A szezont is egy fergeteges estével indíthatjuk a Plázson, ahol a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.

Június 5-én a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique indítja a nyári szezont a „Balaton nagyszínpadán”, egy héttel később pedig Majka & Curtis, Horváth Tamás és a Necc Party hozza mozgásba a bulizókat.

Fotó: Plázs hivatalos

Erre a koncertre a siófoki lakosok a Plázs vendégei, azaz ingyenesen élvezhetik a nyár első igazán felszabadult éjszakáját. A Plázs csapata ezzel a gesztussal szeretné megköszönni mindenkinek, aki a maga területén azon dolgozott, hogy mielőbb túl legyünk az elmúlt nehéz időszakon. Siófokiként nincs más dolgunk, mint regisztrálni a Plázs honlapján.

Innentől pedig nincs megállás, és ahogy megszokhattuk, hétről hétre jobbnál jobb előadók koncertjeire rúghatjuk a homokot, így június 12-én Majka & Curtis, valamint Horváth Tamás lépnek fel, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd a ’90-es és 2000-es évek legkínosabb dalaival.

Forrás: Ripost.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva