Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.10.31. 08:00
Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek
November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

 

KOS

A novembered felemásnak ígérkezik. Veszteség érhet, amit rosszul viselsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki pénzt! Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13. Valami csoda történik, mert mégsem ér kár 7-én és 17-én. Tartsd titokban, hogy mi, vagy ki segített! További jó hír, hogy egyre jobb passzba kerülsz, ahogy a bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől te egyre biztosabb leszel abban, hogy nincs világvége.

 

BIKA

November lesz az év legrázósabb hónapja a te szempontodból. Vigyázz mindenkire, aki fontos neked, mert szakító próbának lesz kitéve minden kapcsolatod! Kerülj minden vitát! Szakításveszélyt mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Akkor lehet baj, ha hevesen reagálsz. Hiába van igazad, nem tudod érvényre juttatni, mert a másik a stílusoddal és nem az érveiddel foglalkozik. Bolygód, a Vénusz 8-dikától segít, hogy diplomatikusabban fogalmazz…

 

IKREK

Nem leszel topon november első napjaiban. Bolygód, a Merkúr meghűlést és/vagy gyengélkedést mutat. Előzd meg a nagyobb bajt sok mézes teával, gyömbérrel, citrommal és fokhagymával! Közben nem szabad panaszkodnod se az időjárásra, se a munkádra, mert ezek is lebetegíthetnek. A kimondott szónak teremtő ereje van. 10-től Merkúr a Nyilasban ellentmondásos találkozásokat jelez. Számíts rá, hogy lesz, amelyik vonz, és lesz, amelyik taszít!

 

RÁK

Végre novemberben elemedben leszel. Millió ötlet pattan ki a fejedből. Szaturnusz is segít (november 4-től előre mozog), és azt javasolja, hogy kapkodás helyett készíts tervet! Először szedd össze, hogy pontosan mi minden lelkesít! Utána jöhet a prioritás felállítása. Ezzel párhuzamosan sajnos egy barátság nehéz időszakon megy keresztül. Vagy el fogtok távolodni egymástól, vagy ellentétes véleményen lesztek. Legkritikusabb napok: 3, 4, 11 és 13.

 

OROSZLÁN

Az otthon békéjének megóvása a legnagyobb kihívás a számodra novemberben. A családból valaki olykor kihoz a sodrodból. Különösen november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A legjobb ellenszer, ha semmit sem veszel személyed elleni támadásnak. Feltételezd, vagy bátran kérdezd meg, hogy a másik segíteni akar-e! Fokozatosan javul a helyzet, ahogy bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől egyre derűsebben látsz mindent.

 

SZŰZ

Igencsak eseménydúsnak ígérkezik a novembered, amit nem fogsz bánni, mert több témában is átbillensz a holtponton. Amennyiben az utóbbi hetekben, hónapokban nem láttál kellően látványos eredményeket, akkor örülhetsz, mert ennek végre vége. A következő területeken várható változás: pénz, párkapcsolat, ingatlan ügyek. Közben legyél óvatos az utakon! Különösen: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A hónap második felében váratlan vendég toppanhat be…

 

MÉRLEG

A kétségbeesés fenyeget novemberben. A pénz miatti aggodalom eluralkodhat rajtad. Feladatod a bevétel – kiadás egyensúlyának megteremtése és megtartása. Biztos lehetsz benne, hogy sok kísértés jön. Csak lemondás árán tudod megoldani, hogy ne menj mínuszba. Különösen nehéz napok: 3, 4, 11 és 13. De nem kell megijedned, mert lesznek kedvező napok is: 7 és 17. Látod, kapsz segítséget. Kérdés, hogy észre veszed-e, elfogadod-e, és élsz-e vele…

 

SKORPIÓ

Nem szabad félvállról venned mindazt, amire a bolygók figyelmeztetnek. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek veszélyesek rád nézve és a kapcsolataidra is. Vigyázz magadra és a szeretteidre! A kapcsolataid is törékennyé válhatnak. Különösen 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Tegyél meg mindent, hogy ne legyen ok vitára! Megéri kitérni a provokáció elől. Szerencsére lesz két szerencsés nap is: 7-én és 17-én. Mintha a sors kárpótolni akarna…

 

NYILAS

Csalódást, változékonyságot, elbizonytalanodást mutatnak a bolygók november 10-én, 23-án, 25-én és 27-én. Fejtörést okozhatnak családi és ingatlan ügyek. A korai sötétedés és hideg, szeles idő sem tesz jót neked. Melegítsd fel magadat forró itallal! Pl. forró teával, forró csokival, forralt borral! És tudd, hogy nincs világvége! Még szerencse, hogy 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars lép be a Nyilasba, és te ismét tudsz mosolyogni.

 

BAK

Bolygód, a Szaturnusz november 4-én több mint 4 hónap hátrálás után végre elindul előre. Ettől visszanyered a jövőbe és az életbe vetett hitedet. Emellett ha jót akarsz magadnak, akkor minden beszélgetésbe kapcsolódj be, mert fontos információkhoz juthatsz. Tanulás és/vagy utazás lehetőségét is mutatják a bolygók. Kár lenne kihagynod. Szinte biztos, hogy megbánod, ha nem mész. Nagy kihívás lesz számodra, hogy gyerekes szócsatákból kimaradj 3-án, 4-én, 11-én és 13-án.

 

VÍZÖNTŐ

Feszült leszel novemberben. Hol a főnököd, hol a családod elégedetlenkedik. Mindenki többet akar tőled. Holott te csak szeretnél kicsit egyedül lenni saját magaddal. Szét kell szakadnod, hogy párhuzamosan több helyen teljesíteni tudj. Legnehezebb kihívások ezeken a napokon várnak rád: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Szerencsére enyhül a nyomás azáltal, hogy bolygók sorban jegyet váltanak: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars.

 

HALAK

November 4-én befejezi a hátrálást a Halakban járó Szaturnusz, és elindul előre. Az eddig lassító energiák megszűnnek. Vége a nosztalgiázásnak. Innentől arccal előre! Szuper napjaid lesznek: november 7, 17. Időzítsd ide a fontosabb ügyeidet! Sajnos vitát és súlyos nézeteltérést mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. A felek minden esetben harciasan védik a saját érdekeiket. Ne hagyd magad, de ügyelj a stílusodra és a szavaidra!

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva