likeBalaton.hu | 2024.04.12. 14:00
Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon
Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton! Ingyenes koncertek, nyárváró családi programkavalkád május 17. és 20. között a Siófoki Nagystrandon!

Idén a Siófoki Nagystrand ad csodálatos panorámás helyszínt május 17-20. között a Pünkösdi Szezonnyitónak Siófokon! Színes, családi programokkal, neves koncertfellépőkkel a Plázs megújult színpadán, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral, valamint számtalan szabadidős lehetőséggel készül Siófok az ünnepi hétvégén. Az eseményen adják át nyár fővárosának szimbolikus kulcsát, a Varga Imre Művészeti díjat, a Kálmán Imre emlékplakettet és a Siófok turizmusáért díjat 2024-ben.

 

Idén Siófok város és a Plázs együttműködésében valósul meg a Pünkösdi Szezonnyitó a Balaton Parti Kft. szervezésében május 17-20. között a Siófoki Nagystrandon. A csodálatos Balaton parti terület még a strandszezon előtt megtelik élettel az ünnepi hétvégén és színes forgatag várja a kicsiket és nagyokat.

 

 

A szezonnyitó változatos zenei programjai a Plázs megújult nagyszínpadán kapnak helyet pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig a TNT ad ingyenes koncertet, de fellép napközben az Iszkiri Zenekar, Tompeti és Barátai és Füredi Niki is a legkisebbek örömére. Pünkösd hétfőn a Reménység Alapítvány jótékonysági programja, színes családi napja koncertekkel, sport és állatbemutatóval tölti be a strandot.

 

Minden korosztály számára csodás feltöltődést és kikapcsolódást ígér a Pünkösdi Szezonnyitó a Siófoki Nagystrandon!

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

 

Nyitókép: siófok.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva