likeBalaton.hu | 2023.08.03. 12:00
Rúzsa Magdi nagykoncert és Majka születésnap a Plázson
Dübörög az élet a Plázson: ezen a hétvégén Rúzsa Magdi és Majka is fellépnek Siófok homokos tengerpartján, sőt, utóbbi a születésnapját is itt ünnepli.

A hétvége – már megszokottan – csütörtökön elkezdődik DR BRS ingyenes SzerelemCsütörtökével a Plázs Music Teraszon, a legjobb hiphop, reggaeton és R&B zenékkel.

Pénteken Rúzsa Magdi érkezik a Plázs Nagyszínpadára, hogy mindenkit elvarázsoljon romantikus slágereivel, a kellő hangulatról pedig Lotfi Begi gondoskodik majd a koncert előtt.

Az este ezúttal is Metzker Viktóriával folytatódik az Arénában, ahol AK26 és Koósz Milán is csatlakoznak hozzá.

Fotó: Siófok Plázs – hivatalos

 

Mindeközben a Beachen az Insomnia prezentálásában érkezik hozzánk a portugál fenomén, Hozho, hazai színekben pedig Droplex, Sterbinszky és Corner dark minimal ütemeire számíthatunk.

Majka, a szülinapos

Szombaton igazi népünnepélyre készülhetünk a Plázson. Majka visszatérő Plázs-fellépőként idén itt ünnepli a születésnapját egy fergeteges koncerttel,

majd az after partyn még a dj pultba is visszatér dj Gerysson mellé, hogy teljes legyen a jeles nap.

Fotó: Plázs hivatalos

 

Az Arénában Coronita AllStart Balaton dübörög majd, igazi „coros” himnuszokkal, amelyeket olyan előadók prezentálnak, mint Andrewboy, Steve Judge, Purebeat, Chriss Jay, Chrstphr, Goldsound, Miamisoul, Manic N és Deep Junior. A Music Teraszon mindeközben a Wannabe Beach repít vissza a 90-es és 2000-es évekbe.

A Plázson a buli és a nappali csobbanás mellett pénteken és szombaton a már hagyományként évente visszatérő Scitec Muscle Beach vár mindenkit ingyenes programokkal, edzési lehetőséggel és versenyekkel.

Nyitókép: Siófok Plázs – hivatalos

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva