likeBalaton.hu | 2021.05.19. 16:00
Indul a Plázs hatodik szezonja – vigyázz, kész, strand!
A pünkösdi hosszú hétvégével kezdetét veszi a balatoni nyár, a Plázs Siófok live dj szettekkel, homokos parttal, hívogató vízzel és kényelmes napágyakkal vár.

Szokás szerint a Pünkösdi hosszú hétvégével kezdetét veszi a balatoni nyár, a Plázs Siófok pedig ezúttal is gondoskodik a jól megszokott mediterrán tengerparti hangulatról: live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrand felüdülés-központjába.

Tudj meg mindent Siófokról itt!

A nyitó hétvégén a Rise FM jóvoltából szombattól hétfőig közel 40 dj váltja majd egymást a dj pultban és minden nap déltől egészen zárásig ők szolgáltatják a jobbnál-jobb zenéket az önfeledt lazuláshoz. A nyitást követően nincs megállás: május 29-re már be is írhatjuk a naptárba a Plázs idei borkóstolóját, ahol Rakonczai Imre piano kíséretében kóstolhatjuk meg a szezon Plázs borait.

Fotó: Plázs hivatalos

 

Metzker Viktória, hazánk egyik legnépszerűbb dj-je második otthonának tekinti a Plázst. Itt mesél arról is, hogy mennyi kalóriát éget el egy fellépés alkalmával.

Június 5-re – bízva abban, hogy a koncertek is szabad utat kapnak – a szervezők már bekészítették a nagyszínpadot a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique számára.

Boros Csaba, a Republic frontembere itt mesél a Balatonhoz fűződő kapcsolatáról, Cipőről, az életéről és Ringo Starr-ról is.

Jelenleg a Siófoki Nagystrandon, így a Plázson is védettségi igazolvány nélkül strandolhatunk, így nem kell más csak jó idő és egy kis remény, hogy júniusban már a koncertek alatt is együtt rúghatjuk a homokot Balaton legmenőbb strandján.

 

 

 

Nyitókép: Siófok Plázs hivatalos sajtófotó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva