Sió Mozi
Helyszín Siófok, Fő tér 6
Telefonszám

A Sió Mozi 2012. nyarán kezdte meg működését a legmodernebb 4K-s Sony digitális vetítőkkel és RealD 3D három dimenziós vetítési technikával, két klimatizált, modern, lépcsős kialakítású teremmel és pohártartós ülésekkel. A Dolby Digital 5.1-es hangot JBL és KCL hangrendszeren élvezhetik a vendégek. A moziba minden héten friss premierfilm érkezik a magyarországi bemutatóval egy időben 2D digitális és 3D digitális formátumban is.

Nyáron és hétvégente napi 12 előadással, hétköznaponként 6 előadással egyszerre akár 6-8 film is lehet műsoron egy héten. A kínálatban minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő filmeket.

A mozizás élményéhez hozzátartoznak a ropogtatnivalók is, így az előtérben minden igényt kielégítő büfével, hideg üdítővel, popcornnal, nachossal és édességekkel várják a vendégeket.

Jegyárak:

Családi jegy: A korhatár nélküli és 6 éven aluliak számára nem ajánlott korhatárbesorolással ellátott filmekre vehető igénybe 4 fő részére (2 felnőtt és két 12 éven aluli gyerek vagy 1 felnőtt és három 12 éven aluli gyerek).

Csoportos jegy: Csoportoknak kedvezményes jegyárat biztosítanak 20 fő felett, akár műsorrendi, akár külön vetítések (minimum 30 fő) alkalmával. Csoport időpont foglalás és jegyár tekintetében keresse a mozi vezetőségét!

A 3D szemüveg elvihető, és a következő mozilátogatások alkalmával is felhasználható, így elkerülhető az újabb szemüvegvásárlás költsége.

A kedvezményes jegy a jogosultságot igazoló dokumentum bemutatásával vehető igénybe.
Nyitvatartás és jegyrendelés:
A mozi és a pénztár az első előadás kezdete előtt 30 perccel nyit, és az utolsó előadás kezdete után 15 perccel zár.

A telefonos jegyrendelés csak a nyitvatartási időben elérhető a +36-20-349-1420-as telefonszámon.

ON-LINE jegyfoglalás: www.siomozi.hu

A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 30 perccel át kell venni. Az át nem vett foglalást a rendszer automatikusan törli.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva