likeBalaton.hu | 2024.05.15. 16:00
Rekordkísérlet szalonnasütés és közösségi ünnep a Szántódpusztai Majorságban
A Szántódpusztai Majorság szalonnasütési rekorddöntést tervez a pünkösdi hétvégén.

 

Fotó: Szántódpusztai Majorság

Május 18-án a Szántódpusztai Majorság igazi különlegességgel vár mindenkit. Ezen a napon nemcsak egy új rekord születésének lehetünk tanúi, hanem egy felejthetetlen közösségi ünnep részeseivé is válhatsz. A nap fénypontja a hatalmas szalonnasütés lesz, ahol több száz ember gyűlik össze, hogy megdöntsék a jelenlegi, 587 fős bekecsi szalonnasütési rekordot. A szervezők gondoskodnak arról, hogy az első 700 résztvevő nyársra való szalonnát, hagymát és egy szelet kenyeret kapjon, így senki sem marad éhes.

Az esemény ingyenes, és már 14:00 órától kezdődően átveheted a karszalagokat és a nyersanyagokat a Pajta épületében. A rekordkísérlet 15:00-kor indul, és az eredményhirdetés várhatóan 16:00 órakor lesz. Reméljük, sikerül megdönteni a korábbi rekordot, és együtt ünnepelhetjük a sikert.

A nap folyamán számos kísérőprogram is várja a látogatókat. DJ Steve, a bulihajó lemezlovasa gondoskodik a jó hangulatról, míg a helyi piacosok a Pajta épületében kínálják finom portékáikat. Lesz lángos, sült kolbász, sütemények, borok és pálinkák, így mindenki találhat kedvére való finomságokat.

A helyszín könnyen megközelíthető: a kisvasút Balatonföldvárról indul, és több időpontban is eljuthatsz vele a majorságba: 9:30, 11:30 és 13:30-kor indul a Balaton Klub elől. Az autóval érkezők számára pedig ingyenes parkolási lehetőség biztosított, így a közlekedés sem okoz gondot.

Fontos megjegyezni, hogy a nyársak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A szervezők ezért kérik, hogy aki teheti, hozzon magával saját nyársat is, hogy biztosan részt vehessen a rekordkísérletben.

Fotó: freepik

 

 

Az eseményre regisztrálni itt lehet!

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

 

Nyitókép: DMA

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva