likeBalaton.hu | 2021.09.01. 09:00
Elmarad a szigligeti Süllőfesztivál
Az ősz egyik legkedveltebb gasztroeseményére, a szigligeti Süllőfesztiválra még egy évet kell várnunk, a járványhelyzetre hivatkozva ugyanis nem tartják meg az októberre tervezett rendezvényt.

Ha te is arról ábrándoztál, hogy az október 23-i hétvégén még egyszer süllőt majszolj a szigligeti strandon, van egy rossz hírünk. Nem rendezik meg az ikonikus Süllőfesztivált.

Fotó: Mihály Szilvia

– Amikor májusban kihirdettük az idei Szigligeti Süllőfesztivál időpontját, bíztunk abban, hogy a korábbi évekhez hasonlóan korlátozások nélkül rendezhetjük meg ezt az eseményt. A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi kártyával rendelkező vendégek látogathatják.
A Süllőfesztivál szellemiségével és hangulatával nem fér össze a látogatók ellenőrzése, ezért a Szigligeti Turisztikai Egyesület elnöksége úgy határozott, hogy idén sem rendezi meg a Süllőfesztivált. Bízunk benne, hogy jövőre találkozhatunk – adták hírül a szervezők a közösségi oldalukon.

Reméljük, a járványhelyzet 2022-ben már lehetővé teszi a népszerű őszi gasztrofesztivál megszervezését, addig is nézegessétek meg a 2019-ben készített képeinket:

 

Fesztivál nélkül is érdemes ellátogatnod az észak balatoni településre, olvasd el kétnapos ajánlónkat.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva