2019.04.17. 08:00
Margaret Island koncert lesz a Szigligeti várban
5 év, 5 egyedülálló helyszín - ünnepi évet tart az ötéves Margaret Island zenekar. Legszebb színek című 2019-es nyári turnéjuk során a Szigligeti várban is játszanak.

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt könnyed pop zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt komoly népszerűségre tettek szert: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

Itt olvashattok egy beszélgetést az énekesnővel, Lábas Vikivel!

A zenekar az 5 évet a nyár folyamán, 5 különleges helyszínen tartott koncerttel ünnepli meg, más-más felállásban, 5 különböző hangszerelésű műsorral.

A nyári szezont névadó szigetükre hazatérve a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon indítják el egy 40 fős szimfonikus zenekarral kiegészült áthangszerelt műsorral, melyen történetük során most először Palya Bea énekesnőt is vendégül látják a színpadon.

Te tudod, hogy a zenekar melyik klipje forgott a Balatonon? KATT!

A csapat egyik nagy álma teljesül be az aggteleki Baradla-barlang cseppkövei között tartott akusztikus koncert megvalósításával. A páratlan világörökségi helyszín után a szintén világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság által szervezett Pannonhalmi Levendulanapok szolgál romantikus kerettel a négyfős akusztikus áthangszerelt koncert számára.

A csapat ezután idén is visszatér az egyik kedvenc koncerthelyszínévé avanzsált Szigligeti Várba, a Balaton Felvidék egyik legszebb panorámájával a háttérben.

Végül a nyár utolsó napján a festői borvidékbe belesimuló Tokaji Fesztiválkatlan ad helyet egy kamarazenekarral kiegészült koncertnek.

A korábbi jól ismert dalokból és a 2018 szeptemberében megjelenő szerzeményekből kaphatunk egy egyedi, elgondolkodtató válogatást, különleges vendégekkel kiegészülve, eddig sosem hallott hangszerelésekben.

(Fotó: Hegyi Júlia Lily)

Kiemelt kép: Margaret Island / Fotó: Hegyi Júlia Lily

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva