likeBalaton.hu | 2023.08.16. 12:00
Matiné lesz a Szent György-hegyen, zsongás a szüret előtt
A Szent György-hegy hajnalig napközbeni kistestvére idén másodszorra kerül megrendezésre szeptember 2-án, a szüreti időszak elején.

A borászatok célja egy egész napos laza programot nyújtani, amolyan nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a hegy vendéglátóit, borait, és napsütésben járhatják be a hegyet. A MATINÉ igazán családiasnak és barátságosnak ígérkezik, 16 helyszínnel, déltől este 8 óráig.

– Tavaly nagyon megszerettük ezt a napközbeni eseményt, mert nagyon kedves társaságok, családok jöttek, és egy igazi közösségi program született. Idén 16 helyszín csatlakozott, lesznek gyerek programok például legózás a fa alatt, miközben a szülök fröccsözhetnek, kis akusztikus koncertek, de le lehet ülni társasozni, kártyázni, vagy neki lehet indulni egy jóízű sétának is a kellemes indián nyárban. Ajánljuk mindazoknak, akik elsősorban a borok és a chillezés kedvéért jönnének: szeptember 2-án nagyobb tér lesz kóstolni, megismerkedni a pincészetek tételeivel is. Idén lesznek új helyszíneink is, mint a La Llama, a Pál Pince, a Gilvesy B-üzem, és visszatér a Kutyakaparó is – mondja Budavári Dóra, aki összefogja a pincészetek programjait. A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz, 2500 forintért.

 

Forrás: Matiné – hivatalos sajtófotó

 

Töltsd a napot a hegyen, és persze hozz magaddal családot, barátokat. Társasozás, teke, falatok a Zöldülő teraszon, kóstolás a Hóbor Pincénél, koncert a Szászi Birtokon, ping-pong és hinta persze borral a kézben a Horváth Pincénél, gyerekeknek legózás, nagyoknak izgalmas borok és kiállítás megnyitó a Borbolt a völgyben kertjében, zene-bona a Kutyakaparóban, nemzetközi hangulat és tételek La Llama Lounge teraszán, buborékok és piknik a Killer Pincénél, pezsgő és vörösborok a 2HA teraszán, finom borok és ételek a Pál Pincénél, napközbeni DJ-szett a Pap Wines vega lakáséttermében, családias hangulat a Molnár Pincénél, koncert és kóstolás a Pláne Badacsony borterasz helyszínén, a NAPVIRÁG pince kihagyhatatlan meséi és borai, a Napsárkán Pince természetközeli borai, a Boksay Pince központi panorámás terasza, este pedig after paty a Gilvesy B-üzemben. Ez a Szent György-hegy MATINÉ!

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Szent György-hegy Matiné – hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva