likeBalaton.hu | 2022.06.13. 16:00
Várudvar Fesztivállal indítja a balatoni szezont Szigliget
Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központjának nyári szezonja.

Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja június 17-19. között.

A három nap alatt olyan együttesnek lépnek majd fel Szigligeten, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok vagy a Honeybeast.

Aki jegyet vált az eseményre, belépést nyer vele a szigligeti várba és a elepülés strandjára is.

Egész nyáron koncertek és szabadtéri színház várja a látogatókat

A fesztivált követően a Várudvar egész nyáron koncertekkel és szabadtéri színházi előadásokkal várja a kikapcsolódni vágyó közönséget. Fellép mások mellett a Tankcsapda, Zorán, a Wellhello, a Budapest Bár, Kamarás Iván, László Boldizsár, Szekeres Adrien, Szűcs Gabi, Falusi Mariann, Váczi Eszter és Geszti Péter is.

 

Moziélmény a Szigligeti várban

A koncertek mellett szabadtéri színház és szabadtéri mozi is gazdagítja a kínálatot. A Centrál Színház Házassági leckék első és második előadásában Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán is látható lesz. De más színházak darabjaival is készülnek, például a Meseautóval, az Egérfogóval vagy A miniszter félrelép című darabbal. Színpadra áll a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár, Csányi Sándor, Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Hernádi Judit, Kern András, és Dobó Kata is.

Gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatunk

A Várudvar gasztronómiai részlegén a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes kínálatát is megízlelheti a közönség, és lesz egy olyan stand is, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.

Fotó: Mihály Szilvia

 

További programok és látnivalók a Szigligeti várban

Margaret Island koncert a Szigligeti várban

 

Hagyományőrző napok a Szigligeti várban

 

 

 

Nyitókép: Szabó Balázs bandája a szigligeti várban
Fotó: Keszey Ágnes

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva