likeBalaton.hu | 2021.07.02. 14:00
Szakács Gergő új klipje a Szent György-hegyi bazaltorgonáknál is forgott
A Follow the Flow énekesének új szólódala, az Aktív Magyarország nyári, Indulj el címet viselő kampányának része. Magyarország legszebb tájaira, és a természetjárás örömére hívják fel a figyelmet.

A Szent György-hegyi bazaltorgonáknál is forgott Szakács Gergő új klipje

Az Indulj el Szakács Gergő első idei szóló megjelenése. A szám a címadó népdalra épül, a témája az ember és a természet egymásra találása. A dal az Aktív Magyarország nyári, szintén Indulj el címet viselő kampányának fő eszköze, amellyel Magyarország legszebb tájaira, és a természetjárás örömére hívják fel a figyelmet.

– Magamtól sosem jutott volna eszembe egy népdalhoz nyúlni, de kifejezetten izgalmas folyamat volt. Örülök, hogy egymásra találtunk a dallal és a koncepcióval – mondta Gergő.

A Balaton-felvidék egyik legcsodásabb helyéről, a bazaltorgonákról és a Szent György-hegyi túrákról, látványosságokról mindent megtalálsz nálunk.

A népdal-átdolgozás az Aktív Magyarország nyári aktív turisztikai kampányának fő eleme

Gergő elmesélte azt is, hogy idén nyáron merre jár a Balatonnál is mivel tölti az idejét. Nézd meg itt.

– Magaménak érzem a kampány célját, mivel

kiskorom óta járom a természetet, és az életem szerves részének tartom a túrázást.

– Januárban kezdtünk el dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, ennyi ideig még nem készült megjelenés. Büszkék vagyunk a végeredményre, szerintünk ez az eddigi legkiforrottabb projektünk – mondta az énekes.

Szakács Gergő itt hosszabban is mesélt a likeBalaton.hu-nak.

A Follow the Flow Régi mese című dala és klipje is a Balatonhoz csábít. Nézd meg itt.

A videó Gergő eddigi legnagyobb volumenű produkciója

A számhoz készült videó Gergő eddigi legnagyobb volumenű produkciója lett, amely hatalmas stábbal, több helyszínen forgott. A nagyszabású videót Emil Goodman rendezte.

– Ahogy írtam a dalt, megjelent előttem a kép, ahogy egy égő ház előtt állok. A szám azzal az óriási feszültséggel indul, hogy ki akarok szabadulni a hétköznapok indusztriális mókuskerekéből, ezt szerettem volna képileg is érzékeltetni – mondta Gergő.

A tűz végül egy égő ajtókeret képében jelent meg a klipben, amely a természet bejárása és megismerése mellett egy globálisabb üzenettel záródik: Fogadjuk el egymást, legyen az idegen vagy ismerős.

A Follow the Flow július 15-én lép fel a Szigligeti várudvarban.

A nyár folyamán pedig a siófoki Plázson is játszik a zenekar.

 

Nyitókép: Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese
Fotó: Bodnár Dávid / Follow the Flow hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva