likeBalaton.hu | 2023.04.25. 16:00
Vármegye- és országbérlet: már elérhető a MÁV-applikáció felületén
A MÁV applikációban már megvásárolhatók a vármegye- és országbérletek.

A mobileszközökre letölthető MÁV-applikáció felületén már elkezdődött a május 1-jétől használható vármegye- és országbérlet elővételi értékesítése.

Az olcsó, egyszerű és igazságos díjterméknek köszönhetően májustól korlátlanul lehet utazni vármegyéken, illetve országon belül a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV-HÉV (a HÉV-szerelvényeken Budapest határáig) és a GYSEV helyközi járatain.

Fotó: MÁV-Volán Csoport

 

Több ezer, de akár több tízezer forinttal csökkenhet a családok havi közlekedési ráfordítása, ha a szülők és a gyerekek is rendszeresen ingáznak a munkahelyük, illetve az iskolájuk és az otthonuk között, de hétvégi kiránduláshoz, rokonlátogatáshoz is igénybe vehetik ezeket a bérleteket.

Fotó: MÁV-Volán Csoport

 

Eddig mintegy 1,1 millióan töltötték le a MÁV-applikáció mobilalkalmazását, amellyel naponta átlagosan 64 ezer belföldi menetjegyet és jellemzően 1000-1300 bérletet vásárolnak.
A MÁV-Volán-csoport tájékoztató oldalát is érdemes átnézni, így a MÁV appban, a pénztáraknál, automatáknál is egyszerűbbé, gyorsabbá válik számukra a bérletvásárlás.

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

Nyitókép: MÁV-Volán Csoport

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva