Bohém Légyott
Helyszín Hegymagas,
Időpont
Az idei nyár sem telhet el a Bohém Légyott fesztivál nélkül. A szervezők a múlt legendáját hívják segítségül, hogy felélesszék a hagyományt és új élményekkel írhassák tovább Szent György-hegy borvidékének történelmét.

Július 13-án immár hatodik alkalommal gyűlünk össze a Szent György-hegyen a Gilvesy Pincészetnél, hogy balatoni panorámával és éjszakába nyúló fesztivállal ünnepeljük a nyarat.

Az este által kínált gasztronómiai és zenei élmények mellett nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a balatoni panorámában gyönyörködve részesei legyünk a modern világ és múlt hagyományai találkozásából születő varázslatnak és felfedezzük a Szent György-hegy rejtett kincseit.

Fotó: Gilvesy pince

A frissítő balatoni borok mellé igazi ínyencségekkel készülünk, az éj leszállta után pedig élőzenével fokozzuk a hangulatot. A különleges hangulatú bohém rendezvényre idén 200 látogatót várunk – tudtuk meg a szervezőktől.

A bohém hangulat zenei felelősei:
DJ Kölyök
A további felllépők listáját hamarosan közzétesszük…

A Bohém légyott gyerekbarát rendezvény. A belépés a programra 12 éves kor alatt ingyenes.

A helyszín: A Szent György-hegyen található Gilvesy birtok, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra és a környező hegyekre.

Parkolás: A borászattól 50-100 méterre lehetséges, a templom környékén.

Ha esik, ha fúj: A rendezvény szabadtéri. Az esemény idejére jó időt jósolnak, de mivel egy kültéri ünnepségről van szó, érdemes a hideg és az eső ellen is felkészülni. Abban bízunk, hogy a sárkány elkergeti a rossz időt és terveink szerint a programot minden körülmény között megtartjuk.

Jegyvásárlás az alábbi linken.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva