likeBalaton.hu | 2021.03.16. 08:00
Kvíz: Futás a Balaton körül
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos énedet, a tó iránt érzett minden rajongásodat és az összes tudásodat! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is itt!

 

1/5

László Attila hosszútávfutó műlábbal fut a Balaton körül, de más sportteljesítménye is kapcsolódik a tóhoz. Mi az?

Fotó: Mapei Szigilget Félmaraton hivatalos
2/5

A Balatonnál fut ez az alsóörsi férfi és 35 kg-t fogyott az elmúlt években. Min változtatott még az életében, hogy elérje ezt az eredményt?

3/5

Gyöngyösi Róbert vizes cipőben futotta le idén januárban az Ultrabalatont. Mit vitt magával éjszakai, amikor a déli parton futott?

Fotó: Privát Ultrabalaton hivatalos
4/5

Rakonczay Gábor idén méginkább rákapcsol a futásra. Mennyi kalóriát éget el egy-egy ilyen, több száz kilométeres ultrafutás alkalmával?

Rakonczay Gábor a 2020 októberében megrendezett, 24 órás futóversenyen, Balatonalmádiban (nyílt kategória 2. hely) Fotó: Rakonczay Gábor hivatalos
5/5

Két ultrafutó bajnokságot is rendeznek április 10-én ugyanabban a Balaton-parti városban. Melyik ez a település?

Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva