Molnár Sándor / veol.hu | 2021.12.22. 14:00
Állati jó hír - kedvezményes belépővel nézheted meg a veszprémi állatkertet az ünnepek között
December 24-től január 2-ig kedvezményesen, 500 forintos belépőjegyekkel látogatható a Veszprémi Állatkert.

Ha a tél szünetben megnéznétek, hogyan élnek az állatok a szavannán vagy éppen a jéghideg sarkkörön, irány a Veszprémi Állatkert, ahol kedvezményes belépőjegyek várnak rátok.

Fotó: Molnár Sándor/Napló

500 Ft lesz a jegy

A jó hír bejelentésekor Ovádi Péter országgyűlési képviselő kiemelte, hogy méltán lehet az állatkert Veszprém és térségének a legnagyobb turisztikai attrakciója. 2021-ben számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekre büszkék lehetünk. Az állatvédelemért felelős miniszteri biztosként nagyon örült annak, hogy az Állatok Világnapján 500 forintos jegyekkel volt látogatható az állatkert, és a kezdeményezés sikerét igazolta, hogy több mint ötezer látogatója volt aznap a vadasparknak.

A két ünnep között is 500 forintos belépőjegyet vásárolva fedezhetik fel az ország bármely pontjáról érkező látogatók az újdonságokat.

Porga Gyula polgármester megjegyezte, hogy az elmúlt években az állatkert számos szép pillanatot és soha nem látott fejlesztési hullámot tudhat maga mögött. Minden évben megújul az állatkert valamelyik része és fontos az, hogy ezek ne csak a turistáknak jelentsenek élményt, hanem a veszprémiek is minél gyakrabban láthassák a fejlesztéseket. Ezért az állatkert vezetésével arra törekszenek, hogy megteremtsék ehhez a kedvezményes lehetőségeket.

A kis Dusán apukájával a gyűrűsfarkú makik társaságában
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Török László állatkert -igazgató elmondta még, hogy éves szinten, átlagosan 350 ezer látogatót fogad a Veszprémi Állatkert. Büszkék arra, hogy bár 2021 elején, a pandémiás helyzet miatt 100 napig zárva voltak, de így is 300 ezren keresték fel az országosan is népszerű turista látványosságot.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva