veol.hu | 2022.09.16. 08:59
Bajonettel szúrtak mellkason egy férfit Veszprémben
Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre szeptember 16-án 0 óra 16 perckor arról, hogy az egyik belvárosi vendéglátóhely előtt egy férfi egy másikat késsel leszúrt.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy a két fél között az éjszaka során szóváltás alakult ki, mely odáig fajult, hogy az idősebb személy a fiatalabbat megöléssel fenyegette meg, majd röviddel később, ígéretét majdnem beváltotta, számolt be róla a rendőrség.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

A szóváltás után dühösen lakhelyére távozott a férfi, ahol magához vett egy kb. 20 centiméter pengehosszúságú bajonettet, és visszatért a szórakozó helyhez. Az épület bejáratánál folytatta a veszprémi lakos a párbeszédet a korábbi vitapartnerével, majd egy alkalommal mellkason szúrta a szintén helyi férfit, akit a mentő súlyos sérüléssel szállított kórházba.

A 39 éves veszprémi lakost a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva