likeBalaton.hu | 2023.09.22. 12:00
Indul a Balaton Wine & Gourmet fesztivál! Menj busszal vagy vonattal!
Szeptember 21-24. között rendezik Veszprémben a Balaton Wine & Gourmet fesztivált. A MÁV-VOLÁN-csoport Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyével ezúttal is kedvezményesen utazhatsz, illetve érdemes igénybe venned a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatait is.

Az ország egyik legszebb rendezvényhelyszínén, Veszprémvölgyben várják a gasztronómia és a borok világa iránt érdeklődőket szeptember 21-24. között. A Balaton Wine & Gourmet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat legnagyobb szabású gasztronómiai programja, ahol nemzetközi szereplők mellett – idén Franciaország és Argentína konyhája és italkultúrája mutatkozik be – fontos szerepet kap a térség és az ország kulináris öröksége, borkészítési hagyományai és gasztronómiája.

Fotó: Balaton Wine & Gourmet hivatalos

A MÁV-VOLÁN-csoporttal a Balaton Wine & Gourmet ideje alatt is kedvezményesen utazhatsz a csak vonaton érvényes, menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jeggyel, amivel az ország bármely pontjáról 2023 forintért juthatsz el Veszprémbe és vissza. Ha a régióból érkezel, a 24 óráig érvényes Veszprém-Balaton EKF24 napijegy nyújt alternatívát, amivel a MÁV-START és a Volánbusz több környékbeli járatán és a veszprémi helyi közlekedésben is utazhatsz. A Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy és az EKF napijegy kombinálása költséghatékony utazási lehetőséget biztosít számodra.

 

 

Fotó: Balaton Wine & Gourmet hivatalos

Az esti rendezvények után a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai a környező településekre hazautazóknak most is rendelkezésre állnak:

  • A Balaton Wine & Gourmet fesztiválról a látogatók hazajutását szeptember 22-én és 23-án este a 23:40-kor Veszprém, vasútállomásról, illetve 23:55-kor Veszprém, autóbusz-állomásról közlekedő éjszakai járatok segítik a 7344 Veszprém–Felsőörs–Alsóörs–Lovas–Paloznak–Csopak–Balatonfüred, illetve a 7325 Veszprém–Szentkirályszabadja–Balatonalmádi–Balatonfűzfő–Balatonkenese–Balatonakarattya–Balatonvilágos–Siófok útvonalon.
  • Szombaton Budapestre a MÁV-START 23:41-kor induló mentesítő gyorsvonatával is utazhatsz, ami Székesfehérvárra 0:20-kor, a Déli pályaudvarra 1:14-kor érkezik meg.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: máv.hu
Nyitókép: Balaton Wine & Gourmet hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva