likeBalaton.hu | 2024.03.26. 10:00
Oberfrank Pál szaval a Versbuszon – a Magyar Költészet Napja Veszprémben
A Magyar Költészet Napján házhoz megy a vers a megyeszékhelyen, a résztvevők pedig színházjegyet kaphatnak szavalataikért.

Idén is megrendezésre kerül a Veszprémi Petőfi Színház Magyar Költészet Napjához kapcsolódó programsorozata. A hagyománnyá vált, Fizessen verssel színházjegyet program és a Versbusz mellett a Házhoz megy a vers! újító programja is helyet kap a lírai repertoárban.

Április 11-én 10-16.30 között a Színház előcsarnokában rendezik meg a Fizessen verssel színházjegyet programot. A jelentkezők színházjegyet kapnak a szavalataikért. A részvétel regisztrációhoz kötött, amely itt érhető el. A regisztrációkat követően minden jelentkezőt értesítenek az egyedi időpontjáról és tájékoztatják a részletekről.

Oberfrank Pál szavalatai szólnak a Versbuszon

Április 11-én a Versbuszok is a V-Busz Kft. együttműködésével, amelyeken az utazást a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes művésznek, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatójának, Oberfrank Pálnak – felvételről szóló – szavalatai tesznek még élvezetesebbé.

Új kezdeményezésként 17 órától a Házhoz megy a vers! program keretében Veszprém egészét bejáró kisvonaton szavalnak verseket a Veszprémi Petőfi Színház művészei. Az utazás során folyamatos lesz a költemények előadása, a kisvonat megállóinál az érdeklődők személyesen is töltődhetnek magyar költészetünk gyönyörű alkotásaival.

A Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában további pogramokkal ünnepelik a Magyar Költészet Napját, amely során összekötik az irodalom és a színház művészetét.

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Oberfrank Pál Karinthy Frigyes Tanár úr kérem című színdarabjának próbáján a veszprémi Petőfii Színházban
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva