likeBalaton.hu | 2020.11.09. 09:00
Palvin Barbara Veszprémből jelentkezett be az MTV EMA 2020 díjátadón!
Palvin Barbara Veszprémből jelentkezett be, 150 millióan látták világszerte! A regionális kategóriák díjazottjait ismertették, a bejelentkezés végén pedig magyarul köszönt a nézőknek!

Rendhagyó virtuális showműsorban mutatta be Palvin Barbara Magyarországot a világ egyik legnagyobb könnyűzenei díjátadója, az MTV EMA 2020 ugyanis Magyarországról is jelentkezett. Rögtön az idei, virtuális díjátadó előtti műsorból kiderült, hogy jövőre viszont teljes egészében Magyarország ad otthont a gálának. Az idei műsorban a világhírű DJ, David Guetta a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadról zenélt, Palvin Barbara pedig Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett, a szünetekben pedig többször is láthattak a nézők magyar helyszíneket, mint például a Balaton, a Hortobágy, vagy a szegedi dóm – írja az origo.hu.

Tudj meg többet Veszprémről itt!

Veszprém Európa Kulturális Fővárosa lesz 2023-ban, erről itt írtunk.

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is szereplője lesz a zenei díjátadónak, ami páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország, 1 milliárd nézője ismerheti meg országunk gyönyörű helyszíneit. Óriási lehetőség előtt állunk, hogy hazánkat, Budapestet a világ még jobban megismerje –nyilatkozta előzetesen, erről Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója beszélt, s az origo.hu adott hírt róla.

 

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva