Rimányi Zita | 2024.05.28. 14:00
Útfelújítás miatt sebességkorlátozás van Zirc határában
Elkezdődött a burkolat profilmarása Zirc határában, az útfelújítás várhatóan egy hónapig tart 3,7 kilométeres szakaszon.

Negyvenes sebességkorlátozó és előzni tilos táblák kerültek ki a Zirc és Akli közötti útra, és az útfelmarások is elkezdődtek forgalomirányítás, egysávosra szűkülő forgalom mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Magyar falu program támogatási forrásainak köszönhetően saját géplánc és szakemberek bevonásával a társaság végzi a Zirc–Bakonybél–Nagygyimót összekötő út felújítását Zirc belterületének határától egészen Zirc-Akliig, összesen 3,7 kilométeres hosszban. Jelenleg a burkolat profilmarása folyik. Az aszfaltozási munkák ezt követően, május utolsó hetében kezdődnek el.

A munkálatok várhatóan egy hónapig tartanak, az autósok félpályás korlátozás mellett közlekedhetnek ebben az időszakban.

A közútkezelő kéri, hogy a munkaterület térségében érvényes ideiglenes korlátozásokat minden esetben tartsák be az autósok, saját maguk és az ott dolgozók biztonsága érdekében. A felújítási munkák befejezéséig a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva