likeBalaton.hu | 2023.11.27. 08:00
VeszprémFest: 160 oldalas könyvvel ünnepli 20 éves születésnapját a fesztivál
A könyv izgalmas zenei tabló mindazoknak, akik a minőségi fesztiválozás elkötelezett hívei.

A könyv sosem látott képeket tartalmaz

Megjelent a VeszprémFest 20 éves történetét összefoglaló könyv, amely visszaemlékezésekkel, interjúkkal, kulisszatitkokkal, érdekességekkel és ebben formában eddig sosem látott képekkel mutatja be a prémium zenei fesztivál két évtizedes múltját az olvasónak.

Fotó: Veszprémfeszt

VeszprémFest koncertfilm is készül

A kiadványt a veszprémi Foton Audiovizuális Központban rendezett teltházas bemutatón vehették kezükbe első ízben az érdeklődők, akik a könyv mellett a rövidesen végleges formát öltő és közönség előtt is bemutatásra kerülő VeszprémFest20 koncertfilm előzetesét is megtekinthették.

Fotó: Veszprémfeszt

Miklósa Erika, a fesztivál rendszeres fellépője is részt vett a könyvbemutatón

Az eseményen Gellért Gábor, a VeszprémFest20 könyv szerzője, Bárány László, a hamarosan közönség elé kerülő VeszprémFest20 film rendezője és Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója mellett díszvendégént Miklósa Erika, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas operaénekes, a MOL Új Európa Alapítvány kuratóriumának elnöke, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere és Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter vett részt és mondott köszöntő beszédet.

Fotó: Veszprémfeszt

A könyv kedvcsinálóként is funkcionál a 2024-es Veszprémfestre

A Gellért Gábor újságíró tollából született VeszprémFest20 című könyv izgalmas zenei tabló mindazoknak, akik a minőségi fesztiválozás elkötelezett híveiként évről-évre visszajáró vendégei a veszprémi zenei ünnepnek, és azoknak is, akik jazz, funk, opera, világzene vagy éppen minőségi pop-zene kedvelőként még csak tervezik, hogy egyszer jegyet váltanak a júliusi koncertek egyikére.

Fotó: Veszprémfeszt

Honnan indult és hová fejlődött Veszprém ikonikus fesztiválja?

Hány hazai és nemzetközi sztárt köszönthetett a város legszebb helyszíneihez szervesen illeszkedő, egyedülálló atmoszférájú színpadjain? Hogyan vált a hazai fesztivál élet mellett a nemzetközi prémium zenei szcéna egyik meghatározó koncerthelyszínévé? A 160 oldalas kiadvány mindent elmesél az olvasónak, amit a fesztivál első 20 évéről tudni érdemes.

 

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Veszprémfest

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva