Trap Party w/ DJ Gozth
Helyszín Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2
Időpont
Egy egész éjszakás TRAP/újvonalas HipHop buli, azaz a TRAP STARZ PARTY vár Rátok az Expresszóban DJ GOZTH prezentálásában, akit nem véletlen neveznek az ország egyik leghitelesebb new school dj-jének.

DJ GOZTH, azaz Ghost, aki több mint 15 évnyi elkötelezettségnek és kitartásnak köszönhetően a “fekete” zenei világ iránt mint DJ, mára az ország egyik leghitelesebb és legfelkapotabb HipHop/Trap lemezlovasa, akit már 2010-ben az “Év felfedezettje” kategóriában is jelőltek a hiphop.hu gálán.

Ennyi év alatt szinte az ország minden pontján állt már a DJ pultban a legkisebb rendezvényektől kezdve a legnagyobb fesztiválokig (Balaton Sound, Strand, Sziget, VOLT, stb), és olyan határon túli országokban/városokban is játszott már, mint Anglia/London, Ausztria, Franciaország (Snowattack, Freeze Festival), Horváthország/Zrce Beach (Beachattack), Németország/München, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna.ű

Olyan világsztárok előtt is lépett már fel, mint Ty Dolla $ign, Macklemore, Nas (Balaton Sound); Lloyd Banks, M.O.P. (Offline Sport Games – OSG); Cypress Hill-ből B-Real, Xzibit és Demrick álltal alkotott Serial Killers (Budapest Park); Fatman Scoop (Siófok @ Plázs).

Szóval, ha a fülesedben meg otthon és a haverokkal is folyamat azokat az arcokat hallgatod, akiket pl. az esemény borítóképén is olvashatsz, akkor Szeptember 27-én itt a helyed az első veszprémi Trap Starz Partyn az Expresszóban, és ha van olyan ismerősöd, akit szintén érdekelhet ez a buli, akkor hívd meg erre az eseményre, hogy semmiképpen ne maradjon le!

Napközben nézz szét Veszprémben, mutatjuk, merre érdemes.

Nyitókép: az esemény közösségi oldaláról

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva