likeBalaton.hu | 2022.07.02. 08:00
Júliustól új, közvetlen járat a fővárosból Zalakarosra
Zalakaros elérését a fővárosból naponta két autóbuszjárattal biztosítja, ezek Budapestről 10:30-kor és 19:00-kor indulnak, míg Zalakaros autóbusz-állomásról Budapestre 9:05-kor és 17:05-kor.

Július 1., péntektől a Budapest, Népliget autóbusz-állomásról 8 órakor Nagykanizsára induló autóbuszjárat megáll Zalakaroson is, így az utasok kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a fővárosból a fürdővárosba.

Zalakaros elérését a fővárosból ezen kívül naponta két autóbuszjárattal biztosítja, ezek Budapestről 10:30-kor és 19:00-kor indulnak, míg Zalakaros autóbusz-állomásról Budapestre 9:05-kor és 17:05-kor. A Budapest és Zalakaros között közlekedő autóbuszjáratokra Budapesten a Népliget autóbusz-pályaudvar mellett 3 újbudai megállóhelyen (Petőfi híd budai hídfő, Újbuda-központ, Sasadi út) is föl vagy le lehet szállni. A járatok Zalakaroson az autóbusz-állomás mellett megállnak a Zalakaros, fedett fürdő elnevezésű megállóhelyen is.

Forrás: Volánbusz

A Technológiai és Ipari Minisztérium a 2022. június 16-tól bővített menetrendet rendelt meg, azóta az ország számos pontjáról – például Győrből, Pápáról, Devecserről, Sümegről, Pécsről, Komlóról és Kaposvárról – könnyebben lehet elérni átszállás nélkül Zalakarost.
A Budapest és Zalakaros között közlekedő járatokra a menetjegyek elővételben a Volánbusz honlapján is megvásárolhatók.

 

Forrás: Volánbusz
Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva