likeBalaton.hu | 2021.05.01. 14:00
Újra száguld a Kis-Balaton feletti hullámvasút
A Balaton régió legnagyobb családi élményparkja fél év szünet után újra fogad vendégeket, májusban a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók ingyen kalandjegyet kapnak.

A Zobori Élménypark fél év után május 1-jétől újra fogadja a vendégeket, az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok pedig egész májusban ingyenesen látogathatják a parkot.

Mi már kipróbáltuk az ország egyetlen hullámvasutát, kattints ide a pulzusemelő élményért!

Kipróbálnád a hullámvasutat?

Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánításként a nyitás első hónapjában az alap szolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet egészségügyi dolgozóknak és pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja, a nyitás napján minden vendég féláron válthat belépőt a Zobori Élményparkba.

Hihetetlen élmények várnak!

A társadalmi felelősségvállalás és az egészségügyi szervezetekkel való szoros együttműködés a cégcsoport tekintetében járványhelyzettől függetlenül fontos, szoros együttműködésben áll az ország vezető egészségügyi intézményeivel, az állandó egészségügyi és pedagógus szakszemélyzet pedig a parkban dolgozó csapat szerves részét képezi.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva