likeBalaton.hu | 2024.01.05. 10:00
27 ok, hogy miért ne maradj le a Strand Fesztiválról
Nyári zenei kalandozásra vágysz? Akkor irány Zamárdi, ahol augusztus 22. és 24. között megrendezésre kerülő Strand Fesztivál garantáltan a nyár egyik csúcspontja lesz.

Idén augusztus 22. és 24. között tartják a Strand Fesztivált Zamárdiban, ahol ezúttal is a magyar zenei élet krémje csap a húrok közé.

Fotó: Strand Fesztivál – hivatalos

 

Huszonhét ok az örömre

Készülj fel a zenei élmények folyamjára, hiszen a magyar zenei élet legnagyobbjai várnak rád! A Strand Fesztivál színpadain olyan nevek tündökölnek majd, mint Majka, az energiától duzzadó Dzsúdló, az AWS, a Bohemian Betyars, ByeAlex és a Slepp. De ez még csak a kezdet!

Zenei kavalkád a Balaton partján

A Bagossy Brothers Company, a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a Hiperkarma, a Belga, Ajsa Luna, a Blahalouisiana, Lil Frakk, Valmar, T. Danny, és a varázslatos hangú Rúzsa Magdi is a buli részesei. A Strand Fesztivál egy igazi zenei kavalkád, ahol a magyar zenei paletta minden színét megtalálod.

Több, mint egy fesztivál

De ne gondold, hogy csak a zene lesz a főszerepben! Zamárdi gyönyörű környezete, a Balaton partja, a nyári napsütés és a fesztivál különleges hangulata összekapcsolja a zenét, a természetet és a közösséget egy felejthetetlen élményben.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Strand Fesztivál – hivatalos

 Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva