likeBalaton.hu | 2022.04.19. 18:00
A Halott Pénz-napon robban a Balaton legnagyobb tűzijátéka is Zamárdiban
Tizennyolc koncerttel és programmal vár a Halott Pénz Fesztivál a Strandon augusztus 20-án.

Az egész napos program része a Balaton legnagyobb tűzijátéka is. A fellépők listáját a zenekar tagjai személyesen állították össze, a napot a Halott Pénz koncertje zárja.

– Olyan zenekarokat és előadókat hívtunk meg, akiket nagyon szeretünk és közülük sokakkal korábban már dolgoztunk is együtt. A Strand három színpadán egymást váltják a vendégelőadók, estére pedig egy fergeteges koncerttel készülünk, sok vendéggel – mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

Fotó: Halott Pénz hivatalos

Fotó: Halott Pénz hivatalos

 

A rendezvényen Beton.Hofi, a Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, Krúbi, a Mary Popkids, Ohnody és a Supernem is koncertet ad, de születésnapi parti is várja a közönséget Dedmani, Venom, Columbo, Andro, Izil és Monkeyneck vezetésével.

A Tábortűz helyszín házigazdája Járai Márk, akinek meghívott vendégei az éjszakai órákban lépnek fel, de a hét során vele is találkozni lehet a Tábortűz előadójaként. A Filmio Kertmoziban ugyancsak a Halott Pénz szervezi a programot.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

 

A Halott Pénz Fesztivál mellett immár publikus a Strand három fő helyszínének programja. Kattints a részletekért!
A MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadon, a Food Panda Színpadon és a Telekom Kraft Színpadon négy nap alatt mintegy nyolcvan zenekar és dj szerepel, közöttük Sean Paul, Parov Stelar, a Clean Bandit, Tom Walker, augusztus 20-án pedig Alvaro Soler, a Kungs és Sam Feldt is koncertet ad.

Nyitókép: Strand Fesztivál hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva