Krausz Andrea | 2022.03.17. 08:00
Sean Paul és Clean Bandit – Bejelentették a Strand Fesztivál fellépőit
2022-ben visszatér Zamárdiba a Strand Fesztivál. A szervezők újabb világsztárokkal és 50 hazai fellépővel csábítják a bulizókat.

Ahogy a likeBalaton.hu megírta, tavaly Zamárdi a Balaton Sound után „visszaengedte” a városba a Strand Fesztivált is. A város képviselő-testülete 2021. október 3-án kétórás vita után döntött a megállapodásról, bár korábban egyetlen tömegrendezvénynek sem akartak otthont adni. 2021 augusztusában a STRAND egy butikfesztivál formájában ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözött. Erről itt lehet olvasni!

Most viszont kétszeres bérleti díj fejében újra visszajöhet a rendezvény a tágas és gyönyörű Zamárdiba. A szervezők szerdán újabb világsztárokat és mintegy ötven hazai fellépőt jelentettek be.

A bérletek árából ukrán menekülteket segítenek

Augusztus 18–21. között tizedszerre nyitja meg kapuit Zamárdiban a Strand Fesztivál. És olyan nagy nevek érkeznek, mint Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler, vagy Kungs.

A Clean Bandit, napjaink egyik legjobb brit elektropop csapata augusztus 19-én játszik a STRAND fesztiválon, akárcsak Sean Paul, a jamaikai dancehall sztár.

Strand Fesztivál, 2019
Fotó: Krausz Andrea

A fesztivált szervező VOLT Produkció még további nagy nevek bejelentésére készül. Mint közösségi oldalukon írták, minden, márciusban, áprilisban és májusban megvásárolt bérletből ezer forinttal az Ukrajnából menekülőket segíti az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

Nézd meg a fellépőket!

Strand Fesztivál 2022 – 1. nap

Strand Fesztivál 2022 – 2. nap

Strand Fesztivál 2022 – 3. nap

Strand Fesztivál 2022 – 4. nap

 

Nyitókép: Krausz Andrea

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva