2019.03.13. 11:00
Hip-hop fronton is erősít a BALATON SOUND - Újabb fellépők listája itt!
Július 3 és 7 között ismét Zamárdiban az egyik legmenőbb fesztivál, a Balaton Sound. Ezúttal a rap és a hip-hop vonal fellépői közül jelentettek be egy izgalmas csokrot.

Sorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.

Ezúttal rap és hip-hop túlsúlyos listát tettek közzé a Sound szervezői. A névsort Sean Paul vezeti, majd jönnek sorban a műfaj képviselői egyenesen Amerikából. Az idei Soundon fellép Desiigner, Denzel Curry, Ski Mask the Slump God, Saweetie, MadeinTYO, Yxng Bane illetve Buddy is.

A friss listán szerepel a szintén amerikai DJ, zenész KSHMR, élő produkcióval érkezik Sam Feldt és DJ fronton fellép még Valentino Khan Griffyn valamint Jay Pryor ír producer, DJ és dalszerző.

A műfaji változatosság jegyében közzétett névsorban található még az Egyesült Királyságból érkező popzenész, Youngr illetve az amerikai pop-rock duo, Missio.

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai hip-hop szcéna élharcosai is fellépnek a Soundon: jön az idén 15 éves Halott Pénz, az egy évvel korábban, de szintén Pécsen formálódott Punnany Massif és a 2019-ben csak néhány bulit tervező Wellhello.

 

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva