Cirkuszok Éjszakája Zamárdiban 2023
Helyszín Zamárdi, Siófoki utca
Időpont
A Richter Flórián Cirkusz WOW ez Fantasztikus! című előadása kibővített változatával várja a közönséget július 15-én Zamárdiban.

A cirkuszművészet népszerűsítését segítő eseményen egy újabb világrekorddal is készül a Richter család!

Most a család legfiatalabb tagja, a 17 éves Richter Angelina szeretne felállítani egy rekordot a Magyar Posta nevezetű műsorszámmal, egyszerre 20 lóval a porondon. Amennyiben ez sikerül, akkor Angelina lesz az egyedüli nő a világon, aki ezt a rekordot bemutatja és véghezviszi!

A világ egyik legjobb kardnyelője Lucky Hell. A vakmerő ausztrál hölgy akit, Marilyn Monroe inspirált, már a megjelenésével is lenyűgöző benyomást kelt különleges és gyönyörű tetoválásaival.

Horvát Judit – akrobata és légtornász

Novákovics Noémi kötél-légtornász

Pintér Tibor és Nemzeti Lovas színház társulata egy látványos blokkal készül a Herkules című Musicalből. Az új családi mesemusical, nem csak a gyermekeket szólítja meg, hiszen az egész családnak remek szórakozást nyújt a pazar látványvilággal megspékelt történet.
Cirkuszok Éjszakája program:

– Kapunyitás 19:00 órától, ahol programokkal várják a nézőket
– Az előadás 20:00 óra körül kezdődik
– Közös szelfi a Cirkuszok Éjszakája sztárijaival

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK:

Artistapróbák megtekintése, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé. Richter Flórián megmutatja, hogy mikén tanítják és oktatják cirkusz állatait, és Szandra, az elefánt is tart egy kis bemutatót, amivel szinte testközelbő ismerhetik meg a látogatók.

LEGYÉL TE IS ARTISTA!

Gyere és próbáld ki, hogy milyen zsonglőr, diabolós, akrobata, bohóc vagy akár légtornász válna belőled, a Richter Flórián Cirkusz sztárművészei segítségével!

Nyitókép: Facebook/Richter Flórián Cirkusz

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva