Ruppert Marci, a pincészet borásza így vall hivatásról: „Amióta az eszemet tudom, itt töltöttem a hétvégéket és az egész nyarat, feleségem viszont igazi „városi lányként” csöppent bele a vidéki életbe megismerkedésünk után. Mára már életvitelszerűen élünk a birtok központján található pincészetben, házaspárként. A vásárolt területeket egytől-egyig újra telepítettük és további fejlesztések is tervezünk. 2013-tól ökológiai szőlőművelést folytatunk ültetvényeinken, hiszünk abban, hogyha az új tőkéket öko szemlélettel neveljük fel, erősebbek és ellenállóbbak lesznek. A borászati és szőlészeti technológiákban ugyanakkor a legújabb technológiát alkalmazzuk. Célunk, hogy a jövőben 10 hektárig bővítsük területeinket és palackozott borainkat helyben, illetve kereskedőkön keresztül hazánkban és külföldön is értékesítsük.
Ruppert Marci szerint az Olaszrizling amellett, hogy hazánk egyik legnagyobb területén termesztett fajtája, igazán a Balatoni borrégióban, a Balaton északi partján találta meg a hazáját. A korábban lebecsült fajta számára minden évben bizonyít, még az extrém csapadékos, 2014-es évben is készült belőle kiváló minőségű bor. Alkalmas friss tétel készítésére, de ha magasabb mustfokkal szüretelnek nagytestű, hosszan eltartható bort ad és késői szüretelésre is kint tarthatják. Friss borként is hamar fogyasztható, azonban tapasztalata szerint egy-másfél éves korában mutatja igazi egyéniségét. Pincészetük filozófiája szerint, Rajnai rizlinggel házasítva pedig igazi csúcsbort ad.
A nyitvatartás bejelentkezéshez kötött.