Szaniszló Hajnalka | 2021.08.23. 16:00
Pokolgép? Omen? Melyik metalzenész fürdőzött a Balatonban?
Pokolgép? Omen? Melyik metalzenész fürdőzött a Balatonban? Mutatjuk!

Nagyfi László, a Pokolgép ex- és az Omen jelenlegi gitárosa a napokban a Balaton partján pihent. Készült róla egy, nem mindennapi fotó is.

– A Balatont mindenki szereti. Különösen feelinges az északi part, a Balaton-felvidék. Egyre több a kiváló étterem és kifejezetten örülök, hogy a hekken kívül más kaja is van. Az is jó dolog, hogy idő híján akár pár napra is érdemes elutazni a tóhoz.

A fotón épp Siófoknál állok a nádas szélén és keresem a halakat. Előzőleg átúsztam a tavat és a tó közepén összeszedtem az elhagyott cuccokat

– fűzte hozzá a képhez viccesen a gitáros.

Az Omen zenekar fennállásának harmincadik jubileumát egy kétlemezes válogatásalbummal ünnepelte idén nyáron. A lemezen vendégeskedett Kalapács József is, aki egykor a Pokolgép énekeseként működött. Kalapács József azóta saját neve alatt futó projektjét viszi és épp a közelmúltban mesélt nekünk arról, hogy hogyan sikerült letennie az alkoholt és persze, hogy mit imád a Balatonban.

További sztárinterjúkért kattints ide.

Így nyaral a rocker a Balatonban

Fotó: Nagyfi László privát

Fotó: Nagyfi László privát

 

Azt olvastad, hogy idén nyáron a fonyódi RockBalatonon rockzenekarok dedikált pólóját árverezték el a Fonyódi Mentőalapítvány javára?

A Tankcsapda és a Depresszió zenekarok is dedikáltak.

 

Nyitókép: Omen zenekar hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva